Από Στέλλα Μούτσιου

Η Σίσσυ Χρηστίδου κρατά συντροφιά στο κοινό της κάθε Σαββατοκύριακο και το κάνει με μεγάλη επιτυχία, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης μαρτυρούν μεγάλη άνοδο. Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, στις 18/9, μετά το τέλος της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, η ίδια δέχθηκε μία μεγάλη εκπληξη.

Εμφανίστηκαν στο πλατό ο Τζώνη Καλημέρης και η κόρη του Ada, με τους οποίους η παρουσιάστρια έχει πολύ ισχυρό δέσιμο, αφού είναι η νονά του παιδιού του παραγωγού και επομένως κουμπάρα του. Έτσι, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, με την Χρηστίδου να λάμπει από ευτυχία που το κορίτσι της την επισκέφθηκε, ενώ εντελώς τυχαία φορούσε και ένα από τα φορέματα που έχει δημιουργήσει η μητέρα της, Χριστίνα Κοντοβά.

Η έκπληξη της Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι από την βαφτιστήρα της

«Εδώ με ρούχο, σύντροφο & παιδί κουμπάρας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Χρηστίδου Έιντα
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Χρηστίδου Καλημέρης
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Χρηστίδου Ada
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η αγαπημένη Σίσσυ Χρηστίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο και μέσα από την παρουσία της και φέτος στο Χαμογέλα και Πάλι, γέμισε χαμόγελα σε όσους την παρακολουθούν το Σαββατοκύριακο.

Σε κάθε περίπτωση έχει και προσωπική ζωή και συχνά μας δείχνει κομμάτια από αυτή όπως για παράδειγμα τις οικογενειακές στιγμές, που πέρασε με τους γιους και τον πατέρα της το βράδυ της Δευτέρας 13/9 στα γενέθλια της, σβήνοντας όχι μία αλλά δύο τούρτες.

«Δυο τούρτες, αλλά εγώ έσβησα αυτή που είχε το σωστό νούμερο! Την άλλη, αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις πως την άφησα για τον Μιχαήλ…. που βιάζεται να μεγαλώσει! #42 #24 #WhosCounting.. #Blessed & #Grateful for my big family! Love u guys».

Χρηστίδου τούρτεςΧρηστίδου γενέθλια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεύτερη ημέρα για το ''Χαμογέλα και πάλι'' - Ξεκίνησε φορτσάτη η Σίσσυ Χρηστίδου

Τώρα είναι μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες - Τι δουλειά έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση