Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την Τρίτη 4/10, και μίλησε για το γεγονός πως έγινε γιαγιά, αφού ο γιος της και η Άννα Μπεζάν έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από εννιά ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή, όμως που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα άρχισε να συγκινείται και τα δάκρυα δεν άργησαν να φανούν στο πρόσωπό της. Αισθάνθηκε άσχημα γι' αυτό, αλλά η παρουσιάστρια προσπάθησε να την καθησυχάσει αναφέροντας πως δεν είναι κακό να δείχνει τα συναισθήματά της.

Η συγκίνηση της Χριστίνας Παππά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες»

Δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε οι διαγωνιζόμενοι του Asia Express στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 2/10, διότι οι μισοί διότι δεν έβρισκαν που να μείνουν μέσα στη βροχή και οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους λόγω της καλοσύνης που τους δείχνουν τόσοι άγνωστοί.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Χριστίνα Παππά, η οποία έκανε οτοστόπ για να την μεταφέρουν στον προορισμό που χρειάζεται να φτάσει μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, ώστε να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι, και ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε, δέχθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα εκείνη να "λυγίσει".

«Δεν τα κάνει αυτά ο κάθε άνθρωπος τώρα, να σε πάει 60χλμ να σε ταΐσουν, να σε ποτίσουν. Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες, δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος αυτά δεν τα ξέρει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ τους προκάλεσα στην Ελλάδα με τη διαμονή, τα πάντα δικά μας. Συγκινούμαι πάλι δεν ξέρω τι να κάνω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Οι Καμποτζιανοί θα ακούνε Δημήτρη και θα κρύβονται!» - Έστησαν πανηγύρι στο Twitter για τις επικές τσιρίδες της Παππά

Asia Express: «Ρε μάνα τι κάνεις;!» - Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της μητέρας του Χριστίνας