Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί τη Τρίτης 4/10, καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης, σήμερα θα δικαζόταν έπειτα από τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για ενδοοικογενειακή βία, κάτι που δεν συνέβη καθώς με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας,(ο οποίος είναι πλέον σε αντιπαράθεση με την Τατιάνα Στεφανίδου) ανέφερε πως ο τραγουδιστής δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο λόγος είναι το πένθος, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του, και έτσι η δίκη αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον Αδαμαντίδη

Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ. Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του. Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του.

Αθήνα, 4/10/2022 Με εκτίμηση και σεβασμό Αλέξιος Κούγιας

Ξανά μαζί μετά τις μηνύσεις για ξυλοδαρμό Αδαμαντίδης και Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, που απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, ωστόσο είναι ξανά μαζί, κάτι που είχαμε αποκαλύψει πρώτοι.

Τους είχαμε δει πρώτο τραπέζι πίστα με τον τραγουδιστή να αφιερώνει μεγάλη του επιτυχία στη Βαρβάρα και μέσα από τις δηλώσεις, που εξασφάλισε το Mega Καλημέρα τη Δευτέρα 5/9 εθεάθησαν σε άλλη μια βραδινή έξοδο. Η Θέμης καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και η καλή του συνοδηγός, με τους δύο να κάνουν ευγενικές δηλώσεις κάνοντας επίσης γνωστό, πως δεν έχουν αποσύρει τις μηνύσεις.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας - Απειλεί με μηνύσεις Τατιάνα Στεφανίδου και Ζήνα Κουτσελίνη

«Ας μην προσπαθούμε να κάνουμε 1% παραπάνω» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Ζήνας Κουτσελίνη