Από Ελένη Μήτση

Το ζήτημα της Πάτρας και το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου εξακολουθούν να απασχολούν τα μέσα μιας και η απόφαση του Αλέξη Κούγια να αναλάβει την κατηγορούμενη έπεσε σαν ''βόμβα'', για το που θα καταλήξει η υπόθεση.

Οι εκπομπές, όπως είναι φυσικό καλύπτουν το όλο θέμα, με τον νομικό να μην επιθυμεί να αναφέρεται το όνομα του απειλώντας με μηνύσεις, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν. Η Στεφανίδου και το T-live έχουν μπει στο στόχαστρο και την Τετάρτη 21/9 είδαμε την παρουσιάστρια απαντάει επί του θέματος.

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια

«Ο κύριος Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της αναπαραγωγής της υπόθεσης.

Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κύριο Κούγια, ο οποίος έχει μια τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός με πολλές δίκες στα δικαστήρια, απόλυτος σεβασμός», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συνέχισε: «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και η δημοσιογραφική έρευνα, κι όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ – μιλάμε πάντα για πληροφορίες- γιατί πρόσβαση στην δικογραφία δεν έχουμε, τα στοιχεία όμως του ρεπορτάζ θα τα δημοσιοποιήσουμε.

Είναι μία υπόθεση η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει, με μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά… θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφική έρευνα».

Ο Κούγιας απειλεί με μηνύσεις Τατιάνα Στεφανίδου και Ζήνα Κουτσελίνη

Με τον ερχομό της νέας σεζόν, οι ενημερωτικές εκπομπές, όπως εκείνη της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη, ξεκίνησαν να ασχολούνται με σοβαρά ζητήματα που απασχολούν, όπως και την περσινή σεζόν, και το κυριότερο αποτελεί και φέτος η υπόθεση της Πάτρας.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος πλέον της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, το πρωί της Τετάρτης 21/9 έγινε γνωστό μέσα από τον αέρα του Πρωινού, πως προειδοποιεί τις συγκεκριμένες παρουσιάστριες και τις εκπομπές τους με μηνύσεις και αγωγές για αυτό το θέμα, ενώ λίγο καιρό πριν είχε καταγγείλει και την εκπομπή της Καινούργιου.

Απόσπασμα λοιπόν από την ανακοίνωση του ποινικολόγου προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή, ενώ και ο Τάσος Τεργιάκης υπογράμμισε πως ο γνωστός ποινικολόγος είχε προειδοποιήσει όταν ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, πως θα άλλαζε τακτική σχετικά με την υπόθεση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά...» - "Καταπέλτης" ο Γιώργος Λιάγκας για τη μητέρα της Ρούλας Πισπρίγκου

Πρωινό: Εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου σε Λιάγκα και Σκορδά - Για ποιο λόγο;