Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ, με τίτλο Πρωινό Μας (δείτε εδώ για ποιο λόγο επέλεξε αυτό το όνομα). Η παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη με το νέο αυτό βήμα που έχει κάνει στην καριέρα της, ενώ μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα τη δικαιώνει και με το παραπάνω για την επιλογή της.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν, η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει τη διαφορά στην πρωινή ζώνη μιας και φέρνει μία καλεσμένη «έκπληξη» που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις της και τις εξομολογήσεις της.

Η καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό Μας

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Φαίη Σκορδά μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Πάρο προκειμένου να συναντήσει τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η Φαίη Σκορδά τη συνάντησε και εξασφάλισε μία αποκλειστική συνέντευξη για το Πρωινό Μας, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι σπάνιες οι φορές που έχουμε δει την ηθοποιό σε κάποια εκπομπή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με τη γνωριμία τους, και στην ανάρτηση που έκανε μετά το τέλος του γυρίσματος, έγραψε: «Ήρθα για να συναντήσω τη Σοφία. Φεύγω κερδίζοντας μια φίλη ζωής»

Φαίη Σκορδά Σοφία Αλιμπέρτη Πρωινό Μας

Με τι ασχολείται στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις κλασικές πλέον ταινίες της δεκαετίας του '80 ενώ και τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μάλιστα είχε δοκιμάσει τις ικανότητες της και στον τομέα της παρουσίασης, μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι μεταξύ άλλων αποφάσισε να φύγει και από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο αγαπημένο της νησί και τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου, την Πάρο.

Η ίδια έχει αγαπήσει το νησί και όχι άδικα αφού έχει δεθεί με τους ανθρώπους και έχει ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό τρόπο ζωής.

Όπως αναφέρει παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σοφία Αλιμπέρη ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, ενώ επένδυσε χρήματα σε ένα υπέροχο art café στη Νάσουσα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω! Στηρίζω τους φίλους μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Για τη στάση που έχεις πάρει σε...» - Το δημόσιο ευχαριστώ του Φοίβου Δεληβοριά στην Φαίη Σκορδά

«Μόνο κακό κάνετε...» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εκπομπή Πρωινό Μας για Σκορδά, Χριστοπούλου και Γραμμέλη