Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τον γάμο της, το παιδί της, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της πριν από δύο χρόνια με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου.

Την εποχή εκείνη, ο χωρισμός τους είχε συζητηθεί έντονα, ενώ οι δυο τους δεν σταματούσαν να ρίχνουν «καρφιά» ο ένας για τον άλλο με κάθε ευκαιρία.

Η Τζούλια Νόβα, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό φαίνεται πως εξακολουθεί να κουβαλάει άσχημες αναμνήσεις από τη σχέση τους και δε διστάζει να τις αποκαλύψει στα τηλεοπτικά συνεργία.

Οι αποκαλύψεις της Τζούλια Νόβα για τον Γιάννη Μάρκου

"Η πρώην σχέση μου μου έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά κι ότι δεν θα γινόμουν ποτέ καλή μαμά οπότε όταν έμεινα έγκυος είχα κι αυτό στο μυαλό μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την βάπτιση της μικρής.

Το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιάννης Μάρκου για την εγκυμοσύνη της Νόβα

«Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για να το κάνω. Την εγκυμοσύνη της, την έμαθα από τα σάιτ. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω “είναι δυνατόν;” Μετά χάρηκα κιόλας, γιατί έκανε αυτό που ήθελε.

Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω, για να κάνει αυτό το βήμα. Δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ, δε χρειάζεται. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα πάνε στο επόμενο βήμα. Πίστευα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα συναίσθημα πολύ έντονο. Ένιωθα πειραγμένος και φάνηκε. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάρκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξέχασε και κλείδωσε το παιδί της στο αυτοκίνητο - Απίστευτο περιστατικό της Τζούλιας Νόβα με την κόρη της

Γέννησε η Μαίρη Μηνά - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης