Από Στέλλα Μούτσιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή της, Super Κατερίνα, την Τρίτη 27/9, γεμάτη αγωνία και αυτό δεν οφείλεται στα νούμερα τηλεθέασης, αφού μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά. Παρόλα αυτά, ένα πράγμα είχε στο μυαλό της και το μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της.

Σήμερα, κληρώνεται το λαϊκό λαχείο και η ίδια επιθυμεί να μάθει τι θα συμβεί και αν θα δει τον λογαριασμό της να εκτοξεύεται στα ύψη. Φυσικά, όλοι την κοιτούσαν άναυδοι, ωστόσο η ιδέα της νίκης έφερε σε όλους χαμόγελα.

Στιγμές αγωνίας για την Κατερίνα Καινούργιου

«Κληρώνει και το λαϊκό σήμερα! Πήρα λαχείο μετά από χρόνια και χτες όπως κάθομαι τα βλέπω στην τσάντα μου και λέω “καλέ”. Και κοιτάω να δω αν έχει πληρώσει.. Σήμερα κληρώνει», είπε χαρακτηριστικά, με την ομάδα της να ενθουσιάζεται στο πλατό.

Ασύλληπτο σκηνικό με την παρουσιάστρια στον "αέρα" του ALPHA

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, αφού μετά το τηλεφώνημα της ίδιας στην Βίκυ Καγιά, ακολούθησε ο καλεσμένος της, Γιώργος Ασημακόπουλος, τον οποίο αποχαιρέτησε πριν την ώρα του.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θεώρησε πως έπρεπε να φύγει, καθώς νόμιζε πως θα ακολουθούσε ο επόμενος καλεσμένος, ωστόσο ο ίδιος επέστρεψε στο στούντιο και μπροστά στις κάμερες και ο διάλογός τους ήταν ξεκαρδιστικός.

-Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν φεύγω».

-Κατερίνα Καινούργιου: «Σε έδιωξα χωρίς να πρέπει. Νόμιζα ότι δεν σε θέλουμε κάτι άλλο. Σε είχαμε για ξεπέτα αλλά τελικά κάτσε!»

-Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν μου αρέσουν οι ξεπέτες», είπε με χιούμορ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Απίστευτο σκηνικό με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Αλέξη Παππά - «Θα μου πεις τι να σε ρωτήσω;!»

Η Κατερίνα Καινούργιου στο πλάι της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Είναι δύο καλές φίλες από τα παλιά