Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη να αποτελεί φλέγον ζήτημα όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο μία εντελώς διαφορετικού είδους δίκη ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς η μήνυση που είχε πραγματοποιήσει η Άβα Γαλανοπούλου σε πρώην σύντροφό της, κατηγορώντας τον πως είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ, έλαβε τέλος.

Σε πρώτο επίπεδο, ο πρώην σύντροφος της είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών με αναστολή και στην καταβολή των 250.000 ευρώ, παρόλα αυτά το Εφετείο είχε οριστεί για τις 28/9 και, όπως αποκάλυψε το Πρωινό, η διαμάχη έληξε εξωδικαστικά, αφού επιλέχθηκε η λύση του συμβιβασμού με στόχο να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η ηθοποιός που, όπως ακούστηκε, "έβαλε νερό στο κρασί της".

Τέλος στη δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Άβα Γαλανοπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 22 Ιουλίου 1967 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με το Μ. Βολανάκη και τον Θ. Παπαγεωργίου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στη σειρά "Η Ελίζα και οι άλλοι". Άλλες τηλεοπτικές της δουλειές είναι: Δύο ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Η τράπεζα, Πενήντα-πενήντα, Λατρεμένοι μου γείτονες.

Μάλιστα, έχει συνεργαστεί για τη συγγραφή του σεναρίου στις σειρές Η Ελίζα και οι άλλοι, Πάτερ ημών, Σερσέ λα φαμ, Δύο ξένοι, Υπεράνω όλων η πατρίς και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δίκη Φιλιππίδη: Χρειάστηκε να διακόψουν δύο φορές - Η αιτία πίσω από την ένταση

Μακρυπούλια, Ματίκα και Κοτσοβούλου - Αυτές οι ηθοποιοί θα κληθούν ως μάρτυρες στην δίκη Φιλιππίδη