Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σπάνια δίνει συνεντεύξεις και μιλά σε κάμερες, ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 έκανε μία εξαίρεση και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μίλησε για όλα! Αυτή τη σεζόν θα τον δούμε στην νέα σειρά του Alpha, Ο Γιατρός, και μιλά για αυτό το βήμα αλλά μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα του που δεν είχε συνειδητοποιήσει παλαιότερα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα του

«Αν έχεις μια επαφή με τον εαυτό σου, μπορείς να δεις τα λάθη σου. Αν είσαι αρκετά τίμιος με τον εαυτό σου να δεις που χωλαίνεις, στοιχεία του χαρακτήρα σου θεωρείς προβληματικά και να τα βελτιώσεις. Έχω υπερβεί τα 50 και καταλαβαίνω πράγματα του χαρακτήρα μου στα 40 και αναρωτιόμουν “τόσο ανώριμος ήμουν τότε;” Φέτος κατάλαβα ότι είμαι πολύ νευρικός, ότι έχω ξεσπάσματα έστω και μικρά που είναι πολύ έντονο.

Κατάλαβα ότι τα περισσότερα από αυτά, προέρχεται από μέσα σου και δεν έχει να κάνει με τους άλλους» είπε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Όσα έχει αποκαλύψει για τον ρόλο του στην σειρά

Πέρα από τον Γιάννη Μπέζο, στο Happy Day την Δευτέρα 26/9 μίλησε και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος παρά το γεγονός πως είχε επιλέξει να απουσιάζει από την τηλεόραση για πολλά χρόνια και να αφοσιωθεί στο θέατρο, φέτος θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σειρά στο κανάλι του ALPHA, στον Γιατρό.

Έτσι, λοιπόν, αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα και ανέλυσε τον ρόλο του και να τα χαρακτηριστικά για να οποία θα ξεχωρίσει και θα "τραβήξει" το κοινό. Μάλιστα, κάνει και ένα τρομερό spoiler σχετικά με τη στιγμή που θα φτάσει κοντά στον θάνατο στο "γυαλί".

«Έχω να κάνω τηλεόραση 15 χρόνια. Γιατί τώρα; Γιατί τώρα μου προτάθηκε κάτι που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για εμένα. Είναι ένας γιατρός που είναι τρομερά καλός, παθολόγος αλλά και πολύ ψυχρός για λόγους που θα μάθουμε στην συνέχεια.

Τον πυροβολεί ο πατέρας ενός ασθενούς του, παρά τρίχα να πεθάνει, δεν πεθαίνει αλλά χάνει την μνήμη του. Βρίσκεται από την κορυφή, στα τελευταία σκαλοπάτια. Είχα λόγο που δεν έκανα τηλεόραση τόσα χρόνια και έχω λόγο που τώρα κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παράσταση που παίζει αυτό το διάστημα: «Επειδή το Σώσε πήγε πολύ καλά πέρσι και το χαρήκαμε και εμείς πολύ και οι θεατές, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε φέτος για 4 εβδομάδες. Αρκετές φορές ήμουν και ηθοποιός και σκηνοθέτης. Στο Σώσε ήταν με μεγάλη διαφορά η πιο δύσκολη συγκυρία συνδυασμού αυτών των δυο ιδιοτήτων».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε έτρεμα!» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη που "κούφανε" τον καλεσμένο της

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Σε ποια σειρά θα τον δούμε;