Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αυτή τη χρονιά θα τελέσει και χρέη παρουσιαστή, λίγο πριν την πρεμιέρα της δικής του εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής23/9 μίλησε στο Happy Day. Σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη και μιλώντας πάντα έξω από τα δόντια, μίλησε για τη μουσική εκπομπή που θα κάνει στο Open, στα ριάλιτι και τις συνεργασίες τους.

"Καταπέλτης" ο Γιάννης Μπέζος

«Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου... Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει... Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω, αν κάνουν καλό στην τηλεόραση.

Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν.

Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιές σειρές. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μια κράζουν και από την άλλη φοβούνται μην χαλάσουν τα χρηστά ήθη», είπε και συνέχισε: «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Οpen για την εκπομπή του

Μέσα από το νέο πρόγραμμα του Open θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα τον ηθοποιό, στο νέο του αυτό εγχείρημα. Πιο αναλυτικά, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ''Ό,τι αγαπώ'', για την οποία εκπομπή έγραψε κα ένα δικό του σημείωμα ο Γιάννης Μπέζος.

Πώς γεννιούνται τα τραγούδια; Ποια είναι η σαρωτική τους δύναμη που εισβάλλει μέσα μας για να φτιάξει το soundtrack της ζωής μας;

Ιδανικός οικοδεσπότης, οξυδερκής και πνευματώδης, ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» είναι οι λιτές αποσκευές που αξίζει να κρατάμε στη ζωή μας – οι ιστορίες, οι μελωδίες, οι αναμνήσεις, οι φίλοι.

Κάθε εβδομάδα το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Το σημείωμα του Γιάννη Μπέζου :
Όταν κάποιο τραγούδι ανεβαίνει στα χείλη μας είτε από ανάγκη εσωτερική, είτε από διάθεση για συμμετοχική διασκέδαση, ένας κόσμος δημιουργείται μέσα μας και στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Τους μαγικούς ήχους της μουσικής τους εμπεριέχουμε έτσι κι αλλιώς. Ποια ανάγκη ιστορική, χρονική, κοινωνική ή προσωπική γεννάει το κάθε τραγούδι; Και γιατί αυτό μας συντροφεύει και μας παρηγορεί μέχρι τώρα;

Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους.

Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία.

Γιάννης Μπέζος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν προβλήθηκε ποτέ στο Mega - Το τραγικό τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»

ΕΡΤ: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο