Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να πήρε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού βαριά, ωστόσο το θέμα που δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα είναι το revenge porn. Είναι ένα ζήτημα που έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών γυναικών και αυτές τις μέρες έχει ξεσπάσει στην Πάτρα.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, μιλώντας με τη μητέρα ενός θύματος, η οποία του εκμυστηρεύτηκε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της μετά από τα βίντεο της κόρης της που βγήκαν στη δημοσιότητα, έγινε έξω φρενών και θέλησε να πει μερικά λόγια για τους ανθρώπους που αποφασίζουν να εκδικηθούν την σύντροφό τους με αυτόν τον τρόπο.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον "αέρα"

«Δεν είναι κακό το κορίτσι που κάποιος μαλ… το εκμεταλλεύτηκε. Μην ντρέπεστε, περήφανη να είστε για το παιδί σας.

Αυτός ο αλήτης που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, τώρα που βλέπει δεν ντρέπεται λίγο ο αλήτης; Αυτός ο αλήτης δεν ντρέπεται; Πόσο μάγκας είσαι; Ο μόνος που κάνει σεξ στην Ελλάδα είσαι ρε μάγκα; Αληταρά! Αληταρά!

Αισθανόμαστε μάγκες. Μόνο εμείς κάνουμε σεξ στην Ελλάδα και επαιρόμαστε να το δείξουμε και στους φίλους μας ότι είμαστε και οι καλύτεροι επιβήτορες. Ντροπή! Σαν πατέρας έχω σοκαριστεί», είπε με έντονο ύφος.

Η τηλεθέασή του στο Πρωινό χωρίς τη Δούκισσα Νομικού και η «μάχη» με τη Φαίη Σκορδά

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που η Δούκισσα Νομικού πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα του Πρωινού (δείτε εδώ τη λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1). Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα άλλαξαν, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε τη Δευτέρα (26/9) μόνος του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποχαιρέτησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τη Δούκισσα Νομικού.

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η πρώτη μέρα χωρίς τη Δούκισσα έφερε καλή τηλεθέαση για το Πρωινό, το οποίο σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της prime time. Αν και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το κοινό επέλεξε να δει την εκπομπή προκειμένου να ακούσει τι έχει να πει ο Γιώργος Λιάγκας για την πρώην συμπαρουσιάστριά του, έπεσαν έξω!

Η άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης ακολούθησε την εκπομπή και το πρωί της Τρίτης (27/9), όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του σημείωσαν κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 13,4% (7,2 - 10,9 - 12,2 - 18,2 - 19,8 - 21,2 - 17,3 - 17,6 - 12,6 - 12,1 - 11,4 - 7,2 - 7,1) και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της πρωινής ζώνης.

Όσο για την πρώην σύζυγό του και επίσης πρώην συμπαρουσιάστριά του, Φαίη Σκορδά, έμεινε ακόμη πιο πίσω μιας και το Πρωινό Μας σημείωσε 10,4% (13,8 - 10,3 - 10,4 - 6,9 - 11,0 - 10,8 - 12,0 - 10,4 - 11,5 - 7,1).

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Super Κατερίνα, η οποία συνεχίζει την κούρσα της στην πρωινή ζώνη, σημειώνοντας 14,1% (14,0 - 15,9 - 17,8 - 12,7 - 13,7 - 11,7 - 13,7 - 15,4 - 13,4 - 11,8 - 15,1 - 13,4).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 10,4
  • ALPHA: Super Κατερίνα 14,1
  • EΡΤ: Ενημέρωση 2,9
  • MEGA: Πάμε Δανάη 11,1
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 3,2
  • Star: Breakfast At Star 8,1
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,4

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καμία σχέση με τη Αθήνα όπου ζει και εργάζεται - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του Γιώργου Λιάγκα

Αποκλειστικό: Μεγάλος καυγάς μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά εξαιτίας της Δούκισσας Νομικού