Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Τετάρτης 28/9 στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, η οποία και στο σημερινό επεισόδιο αποθεώθηκε από το κοινό (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter).

O γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σειρά, για τους συναδέρφους του, ενώ μάλιστα με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωταγωνιστή Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Τα είπε όλα με μία λέξη ο Λαγούτης για την συνεργασία τους στους Παγιδευμένους

«Είναι πολύ ωραίο το σενάριο. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί. Είναι μία κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες τι φάση, αλλά είναι γ@@ω τα παιδιά. Είναι αγαπητός, ευθύς, ντόμπρος και είναι πολύ ωραία και η Μάρθα Λαμπίρη. Θα μείνει, θα δουλέψει χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για τον γιο του

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του μεγαλύτερου του γιου να ακολουθήσει τα χνάρια τα δικά του και της μητέρας του, Μυρτώς Αλικάκη και ανέφερε: «O μεγάλος μου γιος, ο Δημήτρης τελείωσε το πρώτο έτος στο θέατρο Τέχνης όμως, επειδή έκανε ένα μικρό ρολάκι στο Έτερος Εγώ, το θέατρο Τέχνης δεν τα επιτρέπει αυτά και μας το είχανε πει. Τον διώξανε οπότε τώρα περιμένουμε αν θα περάσει στο Εθνικό θέατρο ή θα ξαναπάει στο πρώτο έτος του θεάτρου Τέχνης. Τον δέχεται δηλαδή, ξανά, το Τέχνης αλλά από την αρχή. Θα δούμε».

«Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μην μιλήσουμε… Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους.

The 2night Show

Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δεν θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022» συμπλήρωσε σκεπτόμενος ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχουν ακουστεί...» - Η τραγική φιγούρα των Παγιδευμένων, Παύλος Ορκόπουλος, αποκαλύπτει για την σειρά

Παγιδευμένοι: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της!» - To άτομο που στα χέρια του μαρτυρούσε η Μυρτώ