Από TV24 Team

Συχνά την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, και εκείνη απαντά πάντα με τον ίδιο τρόπο δείχνοντας πως θέλει να προστατέψει και να μην εκθέσει την ζωή της κι το τι κάνει. Το πρωί της Τετάρτης 28/9 η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας συνάντησε την λαμπερή Μαρία Σολωμού η οποία μίλησε σχεδόν...για όλα!

Η διάσημη μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο, τον έρωτα, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για τη σχέση της με τον ράπερ, Mente Fuerte (δείτε εδώ την απάντηση της σε πρόσφατες ερωτήσεις για εκείνον).

Η αμήχανη απάντηση της Μαρίας Σολωμού

«Δεν θα πω ποτέ για τίποτα ποτέ, γιατί και παιδί έλεγα πως δεν θα κάνω, αλλά έκανα. Επειδή όμως έγινε από πολύ έρωτα, τα παιδιά του έρωτα τα κρατάμε πάντα. Να παντρευτώ δεν ήθελα ποτέ. Υπάρχει η ζήλεια γιατί είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα και αυτό, αλλά όχι να τρελαθούμε να πέσουμε στο πάτωμα, γιατί αυτό παραπέμπει σε ψύχωση. Και το να μην ζηλεύει κάποιος αφύσικο μου φαίνεται, νομίζω θέλει μια ισορροπία».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Mente Fuerte και απάντησε πολύ λιτά «Είναι όλα καλά».

Όσα είχε αποκαλύψει για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου

Μπορεί τον τελευταίο καιρό, που είναι μάλιστα και αρκετός, να κυκλοφορεί η φήμη πως είναι σε σχέση, κάτι που μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 έκανε ποδαρικό για τον νέο μήνα στο Πάμε Δανάη και μίλησε για τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου.

Είναι ευρέως γνωστό, πως οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ μάλιστα τα τελευταία χρόνια ο γιος τους μένει μαζί με τον πατέρα του, και κάθε φορά μιλούν με εκτίμηση και αγάπη ο ένας για τον άλλο. Η αγαπητή ηθοποιός, μίλησε για το διάστημα που υπήρξαν ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε και την αντίδρασή της, όταν της είπε πως θα φύγει από το σπίτι.

Η ηθοποιός ανέφερε πως σε όλες τις σχέσεις της, έχει περάσει έντονα μιας και έχει ερωτευτεί, έχει κλάψει, έχει απατήσει και απατηθεί, με λίγα λόγια έχει περάσει από όλα τα στάδια τόσο εκείνοι όσο και οι σύντροφοι της, οι οποίοι πάντα ήθελαν γάμο και παιδί μαζί της.

Για τον Μάριο Αθανασίου ανέφερε μάλιστα πως ήταν τόσο ερωτευμένη που του έκανε παιδί, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως παρόλο που είχε τελειώσει η σχέση της, όταν της είπε πως θα αλλάξει σπίτι, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, και τον παρακάλαγε να μείνουν μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ολόκληρος άνδρας πλέον ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου - Η τούρτα και η τρυφερή αφιέρωση

«Να πάνε να κοιταχτούν!» - Απαφάλισε η Μαρία Σολωμού για άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν της