Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/5) η Μαρία Σολωμού, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν να διατηρεί σχέση με τον γνωστό τράπερ, Mente Fuerte (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους).

Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε πως δεν θα βγει ποτέ να ανακοινώσει τι κάνει στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά την ίδια.

Εκνευρισμένη η Μαρία Σολωμού στην ερώτηση για τον Mente Fuerte

  • Γιώργος: Εσύ τώρα από ό,τι βλέπουμε, είσαι σε μία σχέση.
  • Μαρία: Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με.
  • Γιώργος: Είδαμε κάτι φωτογραφίες, διαβάσαμε κάτι έντυπα, με τον Mente Fuerte.
  • Μαρία: Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο.
  • Φαίη: Αν αισθανόσουν ότι ζεις κάτι ιδανικό, γιατί να μην το πεις;
  • Μαρία: Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι.

Η ηλικία και η καταγωγή του Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte είναι 34 ετών (ενώ η Μαρία Σολωμού 47), με πολλά τραγούδια του να έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το Caliente.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!"

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Ο ράππερ έχει εμφανιστεί στην γνωστή διαδικτυακή εκπομπή "Ιδιωτική Κατακραυγή ", την οποία παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στις εκπομπές "9 Αγαπημένα Πράγματα" και "Τσακ Μπαμ" του PlanB. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις στο Rap Round, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Περικλής Μεταξάς, το "Ηλεία Ρίχτο" των Delines Canal[20], το Gold School Podcast, το Rap Stories by Vice, που προβάλλεται στο Netwix, με παρουσιαστή τον Αντώνη Κωνσταντάρα, και το Loca Report της Ilenia Williams που προβάλλεται στο MAD tv.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήγαμε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, σε περιοχές που δεν ήξερα...» - Ασύλληπτη ατάκα της Σπυροπούλου στο Καλό Μεσημεράκι

«Αύριο θα μάθουμε...» - "Καυτό" spoiler του Χρήστου Λούλη για τη σειρά του ALPHA