Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Μαρία Σολωμού, που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με το αν έχει ή όχι σχέση με τον Mente Fuerte, το πρωί του Σαββάτου 24/9 μίλησε στις κάμερες του Καλύτερα δεν Γίνεται, και όπως πάντα οι δηλώσεις της ήταν εκρηκτικές.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για όσα είχε δηλώσει παλιότερα σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης σε μια γυναίκα, προκαλώντας αντιδράσεις, και καταιγισμό αρνητικών σχολίων προς το πρόσωπό της, κάτι που σήμερα δεν θα συνέβαινε.

Πυρ και μανία η Μαρία Σολωμού

«Εγώ όταν ήμουν έγκυος, έπεσαν αν με φάνε από παντού για αυτά που είχα δηλώσει. Τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Είχα πει ότι η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος μιας γυναίκας. Το τι άκουσα εγώ τότε και δεν υπήρχαν social. Τι κατακραυγή από την τηλεόραση. Οι μισοί λένε τώρα άλλα. Εν πάση περιπτώσει τους θυμάμαι όλους»

«Ζούμε στην εποχή του Instagram, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να σου στείλει ό,τι θέλει, είτε είναι στη φυλακή είτε είναι στο τρελάδικο. Εγώ θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τόσο αρνητικό σχόλιο χωρίς λόγο, να πάνε να κοιταχτούν. Δεν είναι καλά. Οπότε δεν θα το πάρω στα σοβαρά» σημείωσε η Μαρία Σολωμού κλείνοντας το θέμα.

Όσα είχε αποκαλύψει για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου

Μπορεί τον τελευταίο καιρό, που είναι μάλιστα και αρκετός, να κυκλοφορεί η φήμη πως είναι σε σχέση, κάτι που μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 έκανε ποδαρικό για τον νέο μήνα στο Πάμε Δανάη και μίλησε για τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου.

Είναι ευρέως γνωστό, πως οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ μάλιστα τα τελευταία χρόνια ο γιος τους μένει μαζί με τον πατέρα του, και κάθε φορά μιλούν με εκτίμηση και αγάπη ο ένας για τον άλλο. Η αγαπητή ηθοποιός, μίλησε για το διάστημα που υπήρξαν ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε και την αντίδρασή της, όταν της είπε πως θα φύγει από το σπίτι.

Η ηθοποιός ανέφερε πως σε όλες τις σχέσεις της, έχει περάσει έντονα μιας και έχει ερωτευτεί, έχει κλάψει, έχει απατήσει και απατηθεί, με λίγα λόγια έχει περάσει από όλα τα στάδια τόσο εκείνοι όσο και οι σύντροφοι της, οι οποίοι πάντα ήθελαν γάμο και παιδί μαζί της.

Για τον Μάριο Αθανασίου ανέφερε μάλιστα πως ήταν τόσο ερωτευμένη που του έκανε παιδί, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως παρόλο που είχε τελειώσει η σχέση της, όταν της είπε πως θα αλλάξει σπίτι, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, και τον παρακάλαγε να μείνουν μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το ''γλέντησαν'' μαζί Mαρία Σολωμού και Mente Fuerte - Η φωτογραφία που ''άναψε'' ξανά τις συζητήσεις περί σχέσης

Ολόκληρος άνδρας πλέον ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου - Η τούρτα και η τρυφερή αφιέρωση