Από Στέλλα Μούτσιου

Η Super Κική, είναι μία από τις πιο διάσημες Influencers αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και μέσα από τα social media της μοιράζεται πολύ προσωπικές στιγμές της. Έχει μιλήσει "ανοιχτά" για την αποβολή της, ενώ πλέον έχει αγγίξει και το θέμα της κατάθλιψης, από την οποία πάσχει τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα, την Τετάρτη 28/9, και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προηγουμένως αγωνιούσε, και τους συνεργάτες της για το συγκεκριμένο ζήτημα, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και τον λόγο για τον οποίο έχει αποφασίσει να το δημοσιοποιήσει.

H Super Κική απόκαλύπτει για την κατάθλιψή της

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη. Εγώ γενικά ασχολούμαι πολύ με το μέσα μου, γιατί είναι πιο σημαντική από την κανονική υγεία η ψυχική, θεωρώ, όλα από εκεί εξαρτώνται. Δύο χρόνια την έχω, αλλά δεν θέλω να εστιάσουμε στο ότι εγώ έχω κατάθλιψη. Θέλω να εστιάσουμε στο ότι είναι μία ασθένεια, μία ίωση της εποχής μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Οι πιο πολύ ντρέπονται να το πουν, γιατί θεωρούν ότι ψυχίατρος ίσον τρελός».

Η ανάρτηση με την οποία ξεκίνησαν όλα

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.

Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνει και εσύ.

Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2μιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω.

Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει» κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε είχαμε για ξεπέτα, αλλά...» - Ασύλληπτο σκηνικό με την Κατερίνα Καινούργιου στον "αέρα" του ALPHA

Άναυδη η Βίκυ Καγιά στον "αέρα" του ALPHA - Την βρήκε απροετοίμαστη η Κατερίνα Καινούργιου