Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 22/9, παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με όσα της είχε προσάψει η Μαρίνα Πατούλη και όλοι στο πλατό ενθουσιάστηκαν με τον τρόπο που απάντησε.

Έτσι, η παρουσιάστρια θέλησε να της τηλεφωνήσει για να εκφράσει τον θαυμασμό της, αλλά και για να μάθει ποια είναι όντως η σχέση της με την ιδιοκτήτρια του γυναικείου καταστήματος ρούχων στη Μύκονο.

Το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου στη Βίκυ Καγιά στον "αέρα"

«Είσαι είδωλο ρε Βίκυ, σ' αγαπάμε πολύ. Τέτοιο πόλεμο και είσαι πάντα τόσο ακομπλεξάριστη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με το μοντέλο να της απαντάει: «Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και μου δίνεται δύναμη».

Στην ερώτηση, μάλιστα, του Γρηγόρη Γκουντάρα για το αν πραγματικά δεν ξέρει ποια είναι η Μαρίνα Πατούλη, δήλωσε: «Δεν την γνωρίζω. Δεν έχουμε συστηθεί, αυτό εννοώ».

Τι δήλωσε ακριβώς το διάσημο μοντέλο

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, εντόπισε το διάσημο μοντέλο την Πέμπτη 22/9 και κατάφερε να αποσπάσει την απάντησή της πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Από τις δηλώσεις της φάνηκε πως δεν την επηρέασε ιδιαίτερα η άποψή της πρώτης και δεν θέλησε να εκφράσει κανενός είδους κακία.

«Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου», είπε αρχικά για το σόου.

Και πρόσθεσε για την Πατούλη: «Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Τέλος, τοποθετήθηκε για τις φήμες τσακωμού με την Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πάμε παρακάτω!» - Η αιχμηρή απάντηση του Τάσου Σωφρονίου για τις δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Έλενας Χριστοπούλου

«Σώπα ρε Καγιά!» - Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσιάστρια