Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/9) στον καναπέ του The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα καθώς και για την απόφασή της να φύγει από το ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την έκαναν να πει τελικά το ναι στον Γιώργο Παπαδάκη.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον ΣΚΑΪ

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο.

Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Οικονόμου

«Είναι όλα μια χαρά και πάμε να κάνουμε αυτή τη νέα προσπάθεια» ανέφερε στην αρχή και όταν ρωτήθηκε και για τον ΣΚΑΪ συμπλήρωσε: «Όλα τέλεια, όλα μια χαρά. Ευχαριστώ που ήρθατε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Οι σχέσεις του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου - Τι συμβαίνει όταν κλείνουν τα φώτα του Καλημέρα Ελλάδα

Έμειναν κάγκελο Παπαδάκης και Αναστασοπούλου! Αυτοκίνητο παρέσυρε και παράτησε γυναίκα σε ζωντανή σύνδεση