Από Πέννυ Μαστοράκου

Σαν βόμβα είχε πέσει πριν λίγες μέρες η είδηση πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και πλέον δεν είναι μαζί. Ωστόσο η γνωστή αθλήτρια το μεσημέρι της Τρίτης 28/9 βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι, και μπήκε με φόρα τραγουδώντας και χορεύοντας τσιφτετέλι!

Εκεί όμως την περίμενε μία έκπληξη, που έδωσε τεέλος στις φήμες, καθώς ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης της ήταν στην τηλεφωνική γραμμή!

Η έκπληξη του Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Υπήρχε η συνωμοσιολογία ότι υπάρχει εκεί ο γνωστός που τα κανονίζει όλα με την Acun Media να κερδίσει το κορίτσι του. Γλίτωσε που δεν νίκησε το Survivor γιατί κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star. Επειδή την ξέρω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και αγαπάει την άμυλα, ξέρω ότι της αρέσουν αυτά. Δεν θα την εμποδίσω πουθενά» είπε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά...

"Στάζει" μέλι η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τα μάτια του

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα η Ασημίνα Χατζηανδρέου,η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ίδια είναι σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατήσουν φανερά χαμηλούς τόνους (δείτε εδώ μια σπάνια αποκάλυψη που έχει κάνει). Ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της σύντροφο:

«Ο Χρήστος για εμένα είναι το στήριγμά μου. Όποια στραβή και να μου συμβεί, ακόμη και να τρακάρω τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, το πρώτο τηλέφωνο θα είναι αυτός και είναι ο πιο ψύχραιμος. Δηλαδή θα μου πει "εε μωρέ εντάξει λύνεται».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: H πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της

«Οι "ουρές", "ουρές" μένουν» - Ο Χρήστος Δάντησε «τελείωσε» την Σοφιάνα με μία ανάρτηση