Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό. Παρόλα αυτά, όπως είπε η ίδια δεν έχει σημασία ποια θέση πήρε αλλά το γεγονός ότι έφτασε μέχρι αυτό το σημείο.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο ημιτελικό (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο νικητής), η Ασημίνα θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor 5

«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που -υπόσχομαι- μόλις άρχισε.

Δυστυχώς, όλοι λενε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημενες γυναίκες τους τρομάζουν.

Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα.

Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν τ όνομα μου, μέχρι τη τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη;

Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων.

Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου!

«Τέλεια, παράγραφος»!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της,

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

«Χαίρομαι πάρα πολύ που πήρα την 3η θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με στήριξε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς παίκτες. Ήθελα να είμαι σε αυτόν τον τελικό και στεναχωριέμαι αλλά ξέρω ότι 6,5 μήνες μάχομαι γι΄αυτή τη μέρα. Έφτασα σε αυτή τη μέρα και δεν με νοιάζει τι θέση πήρα.

Τώρα πρέπει να αναδειχθεί ένας νικητής του Survivor. Νομίζω αυτός που έχει ζήσει πιο πολύ το παιχνίδι μετά από εμένα είναι ο Άρης που μπήκε τον πρώτο μήνα, γιατί ο Στάθης μπήκε τον Μάρτιο. Πιστεύω πρέπει να το πάρει ο Άρης. Οι άνθρωποι που μας βλέπουν και αυτοί που μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζουν πως οι πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα στηρίξει αυτό το παιδί που είναι από τους πρώτους μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προχωράει το Survivor All Star - Η λίστα των 100 προσώπων που εξετάζει ο Ατζούν

Ξεπερνάει και το έπαθλο - Το υπέρογκο ποσό που θα πάρει ο Λιανός για το Survivor 5