Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντέλη για τη θέση του κριτή στην επιτροπή του GNTM 5, ένας από αυτούς που εναντιώθηκαν ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στο μοντέλο και μάλιστα δε δίστασε να την αποκαλέσει ακόμα και «Φρύδια Κάλο» λόγω του χαρακτηριστικού μονόφρυδου που έχει.

Λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα το GNTM 5 λοιπόν, ο Λάκης Γαβαλάς επέλεξε αντί να εκφράζει αυτή του την άποψη μόνο στις τηλεοπτικές κάμερες, να τη μοιραστεί και την ίδια τη Σοφία Χατζηπαντέλη, κάτω από μία ανάρτησή της στα social media.

Το σχόλιο που είχε κάνει ο Λάκης Γαβαλάς στη Σοφία Χατζηπαντέλη

«Αμφιβάλλω ότι είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση. Παρακαλώ σεβάσου το γεγονός ότι είσαι γυναίκα πρώτα και μετά σεβάσου το νόημα της λέξης μόδα», της έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Λίγη ώρα μετά, η Σοφία Χατζηπαντελή του απάντησε: «Πριν κρίνεις στην κατανόησή μου και στον σεβασμό που έχω στη μόδα, προτείνω εσύ να επανεκτιμήσεις τι πιστεύεις γιατί με βάση αυτά που βλέπω στο στιλ σου, είναι παραπάνω από προσβλητικό και όλο λάθος. Μην ξαναπείς για μένα, αν δεν πω κάτι εγώ για σένα την επόμενη φορά».

Τι συμβαίνει με την Χατζηπαντέλη και το GNTM 5

Η Σοφία Χατζηπαντέλη, όπως φαίνεται, είναι η φετινή ανακάλυψη του STAR. To GNTM επέστρεψε για τον πέμπτο κύκλο αυτή την σεζόν και το όνομα αυτής παίζει παντού πρώτο. Ποια Καγιά και ποιος Καράβας; Το τηλεοπτικό κοινό αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο την Σοφία που με τα σπαστά ελληνικά και τις γνώσεις της έχει καταφέρει να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Ωστόσο, η Σοφία αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν βρίσκεται στο παιχνίδι. Ο προγραμματισμός του ριάλιτι εξ' αρχής την ήθελε στη θέση της κριτικής επιτροπής για λίγες εβδομάδες. Αυτές οι εβδομάδες λοιπόν έχουν περάσει, γιατί τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ παρά το γεγονός πως εμείς βλέπουμε ακόμα τα castings.

Τα κορίτσια έχουν μπει ήδη στο σπίτι κι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες φωτογραφήσεις. Η Σοφία δεν είναι εκεί αλλά η παραγωγή σκέφτεται πως επιβάλλεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Η Σοφία φέρει αντιδράσεις με την συμπεριφορά της και οι αντιδράσεις οι συγκεκριμένες φέρνουν νούμερα στον σταθμό (δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές), οπότε... τέτοιο πρόσωπο δεν το αφήνεις! Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως σίγουρα θα την δούμε ξανά σε αυτή την καρέκλα, να σχολιάζει κάποια φωτογράφιση των κοριτσιών ή ακόμα καλύτερα να τους δίνει tips για το πως θα ανταποκριθούν σωστά σε κάποιο concept...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντέλη προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια - Η τηλεθέαση που έκανε το GNTM 5 χθες (26/9) χωρίς τον Σασμό

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5