Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όπως κάθε φορά, τις πιο σπαρταριστές στιγμές που μας έκαναν να προσέξουμε τις τηλεοράσεις λίγο περισσότερο απ' ότι συνήθως.

Τι είδαμε χθες (26/9) στο GNTM 5

Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά πριν καλά καλά ξεκινήσει το επεισόδιο

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό (26/9) επεισόδιο του GNTM 5 κι αυτό όχι γιατί αποχωρεί η 76χρονη Τίτσα, αλλά επειδή πέρασε από οντισιόν μία νεαρή κοπέλα, η οποία ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με τις πόζες και το κορμί της, όμως, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και την Βίκυ Καγιά.

Η ίδια αποκάλυψε πως η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία και τόνισε πως αν καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να φέρει την οικογένειά της στην Ελλάδα, ώστε να είναι όλοι τους ασφαλείς. Το διάσημο μοντέλο ακούγοντας αυτά τα λόγια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και με δάκρυα στα μάτια ευχήθηκε στο κορίτσι να τα καταφέρει.

Είχε πάει και στο My Style Rocks - Η 60χρονη με πόδια 20άρας που "έκλεψε" τις καρδιές των κριτών

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 να ξεκίνησε με κλάματα για το GNTM, ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ πιο ανάλαφρη και ευχάριστη, αφού μπροστά στους κριτές βρέθηκε η Άρτεμις, μία γυναίκα σε ηλικία 60 ετών, με πόδια 20άρας.

Η ίδια, βέβαια, δεν έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο παιχνίδι, αλλά είχε βρεθεί ξανά στις οθόνες μας μέσα από το My Style Rocks. Φαίνεται, λοιπόν, πως η μόδα είναι πράγματι η μεγάλη της αγάπη και έχει βάλει στόχο να ενταχθεί στον χώρο με κάθε τρόπο.

Παίκτρια έφυγε τρέχοντας από το στούντιο - «Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο»

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο νέο επεισόδιο του GNTM 5, αφού οι κριτές από τη μία πλευρά κλαίνε και από την άλλη χαμογελούν μέχρι τα αυτιά. Τι συμβαίνει, όμως, όσον αφορά και την πλευρά των διαγωνιζόμενων; Κάποιες από τις γυναίκες που περνούν από την πασαρέλα και απορρίπτονται και το αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, ενώ άλλες θυμώνουν και δεν μπορούν να δεχθούν όσα τους αναφέρουν οι ειδικοί.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή της Ελένης, η οποία δεν είχε το star quality που ζητούν για το σόου και αφού αποχώρησε από την αίθουσα προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες και να μην προχωρήσει σε πολλές δηλώσεις, για να μην φανεί ο εκνευρισμός της.

«Θα σε φιλήσω στο στόμα» - Η επική ατάκα της Βίκυς Καγιά στην παίκτρια που την "τρέλανε"

Άλλη μία παίκτρια πέρασε μπροστά από την κριτική επιτροπή του GNTM 5 σήμερα (26/9) και ο λόγος για την 21χρονη Γεωργιάννα, η οποία αποκάλυψε πως μία φίλη της έκανε την αίτηση συμμετοχής για εκείνη.

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν θετικές, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει λέγοντας: «Εγώ φεύγω, σήμερα είναι όλες ίδιες», όμως μόλις φόρεσε το μαγιό της και μπήκε στο πλατό, τους άφησε όλους άφωνους με το κορμί της.

«Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα. Είσαι Star», είπε η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να λέει αμέσως μετά: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν ξέρω αν είσαι Star, αλλά για να το λέει η Βίκυ, κάτι βλέπει». Βέβαια, δεν κατάφεραν να αλλάξουν την άποψη της Χατζηπαντελή.

Ο κακός χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σοφρωνίου - Σηκώθηκε και φώναζε σε όλο το στούντιο κλαίγοντας

Μετά τα κλάματα της Βίκυς Καγιά ακολούθησε ο κακός χαμός στο GNTM 5 την Δευτέρα 26/9, διότι βρέθηκε στην αίθουσα και μπροστά στους κριτές μία κοπέλα που τους δίχασε με την εμφάνιση και τις ικανότητές της. Οι περισσότεροι ήταν θετικοί προς το πρόσωπό της και γι' αυτό κατάφερε να περάσει, όμως, όταν η Σοφία Χατζηπαντελή προσπάθησε να εξηγήσει γιατί διαφωνεί όλο το θετικό κλίμα μετατράπηκε σε αρνητικό.

Η ίδια, επειδή ο Τάσος Σοφρωνίου της απαντούσε σε όσα έλεγε, αισθανόταν πως δεν την άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη της, ενώ μάλιστα υποστήριξε πως την έκανε να φαίνεται να σαν δήλωσε πως η διαγωνιζόμενη είναι άσχημη. Έτσι, σηκώθηκε και έφυγε και άρχισε να φωνάζει σε όλο το στούντιο προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.

Σαν άλλη Πέγκυ Καρρά - Η 42χρονη που απήγγειλε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τους άφησε άναυδους

Πολλά είδαν τα μάτια των κριτών κι ακόμα δεν έχει τελειώσει το επεισόδιο του GNTM 5, αφού μετά την παίκτρια που έφυγε νευριασμένη, ακολούθησε η Δομινίκη, μία 42χρονη, η οποία είναι και ηθοποιός και βρέθηκε εκεί για να πάρει τη ρεβάνς, όπως είπε, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για δικούς της λόγους.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, όταν εμφανίστηκε με μαγιό, αμέσως οι κριτές πρόσεξαν κάποιες μελανιές που είχε. Αυτές δημιουργήθηκαν σε μία ακρόαση που είχε πάει για μια παράσταση, στην οποία ο σκηνοθέτης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στον οποίο έπρεπε να κάνει ερωτική εξομολόγηση για αυτό και έκανε αναπαράσταση στους κριτές τον μονόλογο που είπε, ανακουφίζοντάς τους.

Φυσικά, πέρασε με 4 "ναι" και την περιμένουν με ανυπομονησία στην επόμενη φάση.

Δάκρυσε μπροστά στους κριτές - «Ο μπαμπάς μου...»

Πολλά είναι τα δάκρυα που "χύθηκαν" απόψε (26/9) το βράδυ στο επεισόδιο του GNTM 5, αφού οι ιστορίες των γυναικών που καταφθάνουν στο στούντιο για να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους είναι άκρως συγκινητικές. Μετά την παίκτρια που μίλησε για τους γονείς της που αυτή τη στιγμή βιώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ακολούθησε η 18χρονη Ειρήνη, η οποία πρόσφατα έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή λόγω κορωνοϊού και μιλώντας για εκείνον η ίδια ξέσπασε σε κλάματα: «Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!».

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!», είπε με την σειρά του ο Τάσος Σοφρωνίου.

Η τρανς διαγωνιζόμενη που συγκίνησε το κοινό

Πολλές ήταν οι συγκινητικές εμφανίσεις στο GNTM 5 την Δευτέρα 26/9, αφού μετά τη 42χρονη, μπήκε η Έβελυν, μία τρανς γυναίκα, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την ενέργειά της.

Η ίδια εξιστόρησε όλα όσα την οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή και τα πρόσωπα που είχε απέναντί της της απευθύνθηκαν με σεβασμό, εκφράζοντας την περηφάνεια τους. Φυσικά, πέρασε με 4 "ναι".

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια μη χ@σω;» - "Τρελό" γέλιο το Twitter με την Χατζηπαντελή και την Καγιά

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5