Από Στέλλα Μούτσιου

Πέρα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στην κάμερα του Happy Day την Τρίτη 27/9 μίλησε και η πρώην του, Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία πολύ πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, Ρόμπερτ και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της γι' αυτό μπροστά στον φακό.

Μάλιστα, εξήγησε πως μέχρι να συνειδητοποιήσει την απώλειά του δεν είχε αντιληφθεί πόσο σημαντικός ήταν για εκείνη, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Οι δηλώσεις της Ιλένια Ουίλιαμς για την απώλεια του μπαμπά της

«Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ η αγάπη του κόσμου αυτές τις μέρες. Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν ο μπαμπάς μου, δεν είχα καταλάβει ποτέ πόσο σημαντικός ήταν. Τώρα το καταλαβαίνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πολλά κρατάω από τον μπαμπά μου. Η συμβουλή του ήταν να κάνω αυτό που αγαπάω και από τα τελευταία που είπαμε, να είμαστε ευτυχισμένοι».

Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας με τον πατέρα της, Ρόμπερτ

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που έχει αφήσει την τελευταία του πνοή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς καθώς έδωσε την δική του μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη απώλεια βύθισε στην απόλυτη θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μεταξύ άλλων, η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και τόσο ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας η συγκεκριμένη απώλεια την ήταν αρκετά δύσκολη καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ήταν σε μικρότερη ηλικία ενώ πόζαρε δίπλα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος την φιλούσε στο μάγουλο.

Ιλένια Ουίλιαμς
Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τον πυροβολεί ο...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Happy Day για τον ρόλο του στον "Γιατρό"

Εξιτήριο από το μαιευτήριο με κλάματα - Η συγκίνηση της Λαόυρας Νάργες και τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα στο Happy Day