Από Ελένη Μήτση

Όμορφες και πολύ ευχάριστες στιγμές ζει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι αφού έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάει επιτέλους στο σπίτι του τη Δευτέρα 26/9.

Η μανούλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από την κάμερα του Happy day είδαμε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού. Αξίζει να σημειωθεί η συγκίνηση της μανούλας από τα πρώτα λεπτά καθώς νιώθει ευγνώμων για την έλευση αυτού του δώρου του παιδιού τους στη ζωή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν με τη Λάουρα Νάργες στον γιο τους

Πριν από λίγες ημέρες έσκασαν τα πολύ ευχάριστα νέα για τη ζωή του Χρήστου Σαντικάι και τη Λάουρας Νάργες, αφού η μανούλα γέννησε επιτέλους φέρνοντας επιτέλους στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο τραγουδιστής και πλέον πατέρας παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα την Παρασκευή 23/9 εκφράζοντας την αμέριστη χαρά και τα πρώτα του συναισθήματα μετά τη γέννα. Μάλιστα αποκάλυψε και επίσημα το όνομα, που θα δώσουν στο αγοράκι και την ιδιαίτερη ιστορία πίσω από αυτό.

«Θα βγάλω τον γιο μου Αλέξανδρο, δεν λένε κανέναν έτσι. Σαν ηγέτης μου άρεσε εμένα πολύ ο Μέγας Αλέξανδρος και η ιστορία του και γι αυτό ήθελα και εγώ να βγάλω τον γιο μου έτσι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες

Γέννησε η Λάουρα Νάργες - Η συγκινητική ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάι από το μαιευτήριο