Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δύο πρώην συνεργάτες του, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, απαντώντας, με ποιον από τους δύο θα συνεργαζόταν αν είχε ξανά την ευκαιρία.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Πρωινό, τη Δούκισσα, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

«Δεν ξέρω παιδιά, αλήθεια. Δεν το είδα εγώ, τα διάβασα, δεν έχω ιδέα. Δεν θα έμπαινα σε ξένα χωράφια, ούτως ή άλλως. Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου, αλλά όταν δεν ξέρω κάτι, λέω δεν ξέρω», είπε αρχικά για τη Δούκισσα.

Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με Λιάγκα ή Σκορδά, είπε: «Είναι πολύ περίεργη ερώτηση, δεν θα σου απαντήσω για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι με την Ελένη. Αυτό είναι κάτι για το οποίο, κάθε πρωί που ξυπνάω, κάνω τον σταυρό μου και χαίρομαι πάρα πολύ.

Είναι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Ξέρω ότι αν δούλευα είτε με τον έναν είτε με τον άλλον, ξέρω πάρα πολύ καλά πώς να τους συμπληρώνω και θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα απολάμβανα να δουλέψω είτε με τον Γιώργο είτε με τη Φαίη».

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως κράτησε ουδέτερη στάση απέναντι στο θέμα

«Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε ξέρω. Η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι με έναν τρόπο αποδέχθηκε ότι για λόγους ομαλής λειτουργείας το αποδέχεται. Από την άλλη ακούω και τον Γιώργο που ευχαριστεί το κανάλι, οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μέσα στις δουλειές έχει τύχει να ξεκινάς με κάποιον και να μην μπορείς να συνεχίσεις. Όταν υπάρχει μία αποχώρηση σε μία εκπομπή υπάρχει πρόβλημα και από τις δύο πλευρές. Εγώ μένω στο ότι το κανάλι προστατεύει και τους δύο παρουσιαστές του και ό, τι έχουν θα το βρουν μεταξύ τους.

Όλα είναι μια χαρά με κάποιες κακές στιγμές, τις οποίες δεν τις ξέρω. Καμιά φορά ξεκινάς και στην πορεία μπορεί να δεις ότι κάποιος δεν ταιριάζει στην ομάδα. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε κάνει!» - Το ειρωνικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

«Κακώς πήγε από την αρχή...» - Τάχθηκε με το μέρος της Δούκισσας Νομικού και ο Νίκος Μουτσινάς