Από Ελένη Μήτση

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ εκκεντρικό πρόσωπο, αφού ό,τι και αν συμβεί στη ζωή του δεν το κρατάει κρυφό είτε αυτό είναι ευχάριστο είτε δυσάρεστο.

Η έκπληξη ωστόσο που έκανε την Δευτέρα 26/9 μέσα από το Super Κατερίνα δεν έχει προηγούμενο. Ο γνωστός κομμωτής αποφάσισε να κάνει σύνδεση με την εκπομπή με σκοπό να γνωρίσει σε όλους το νέο του κορίτσι τη Νάνσυ.

Το ειδύλλιο έχει ιδιαίτερη ιστορία και αυτή αποκαλύφθηκε...το μόνο που μένει τώρα είναι ο γάμος. Να τονίσουμε εδώ, πως από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε, μιας και άλλος παίκτης survivor λέει πως θα παντρευτεί αλλά τίποτα ακόμα...

Η πρόταση γάμου που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τη σύντροφο του

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».

Όταν ο Εμμανουήλ αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπο της καλής του

Μπορεί συνήθως να μας απασχολεί για την κόντρα του με την Μαρία Αντωνά και τα ''στολίδια'' που ανταλλάζουν μεταξύ τους, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ είπε την Κυριακή 25/9 μας έκανε μία νέα αποκάλυψη. Αυτή αφορά τη σύντροφό του Νάνσυ με την οποία μοιράστηκε μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα στο instagram από προσωπικές του στιγμές, ενώ προειδοποίησε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στιγμές τους.

Οι φωτογραφίες ήταν και μια απάντηση προς όσους λένε ότι η σχέση του είναι φανταστική, αφού όπως λέει ο ίδιος λέει μόνο αλήθειες. Μάλιστα έκανε και την αποκάλυψη του ονόματός της, ενώ την ευχαρίστησε και για ένα όμορφο δώρο που του έκανε.

Τον ακούμε να λέει μέσα από τα stories του στο Instagram:

«Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πανέμορφα δώρα που μου έκανες. Επίσης δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές στα social media, αλλά αυτό αισθάνθηκα και αυτό έκανα. Θέλω να σε ευχαριστήσω που μου πήρες αυτό το άρωμα που γράφει πάνω τον τίτλο του τραγουδιού μου»

Σε άλλα βίντεο που κοινοποίησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως την σύντροφό του την λένε Νάνσυ, αλλά απάντησε και σε αυτούς που του έστειλαν μηνύματα στα social media και του είπαν πως η σχέση του δεν είναι αληθινή.

«Μείνετε συντονισμένοι. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν λέει ποτέ ψέματα, λέει μόνο αλήθειες. Δεν είναι απλά αληθινή, έχουμε πολλά να κάνουμε. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους εσάς που λέτε διάφορα».

Και η απάντηση ήρθε τελικά σήμερα από εκείνη, αφού του έδωσε το πολυπόθητο δαχτυλίδι!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Ήταν πράγματα που έβλεπα...» - Ο Εμμανουήλ "καίει" Σοφιάνα και Άρη

Survivor 5: «Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ