Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένας από τους κορυφαίους παρουσιαστές της τηλεόρασης, και μιλά σπάνια σε κάμερες όπως σπάνια δίνει και συνεντεύξεις. Ωστόσο έκανε μία μικρή υποχώρηση και το πρωί της Κυριακής 25/9 μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» (δείτε τι συνέβη επίσης στην εκπομπή με την Δήμητρα Αλεξανδράκη) και στην Ελένη Βουλγαράκη.

Ο λόγος για τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος έκανε δηλώσεις αναφέροντας πως αγαπά πολύ και θαυμάζει τον τρόπο αλλά και τον κόπο που κάνει μία ψυχαγωγική εκπομπή να προσεγγίζει περισσότερο ειδησεογραφικά θέματα, όπως έχουμε δει την τελευταία χρονιά από πολλές εκπομπές.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Ευαγγελάτου

«Μεγάλα κοινωνικά ζητήματα είναι σημαντικό να ακούγονται από όλους» λέει ο ίδιος. Επισημαίνει πάνω στο ίδιο θέμα πως όταν συμβαίνει ένα μεγάλο γεγονός δεν μπορείς «να αποστρέψεις το βλέμμα σου από αυτό. Θεωρώ ενδιαφέροντα αυτά που παρουσιάζουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές και αφορούν ειδησεογραφικά ζητήματα» προσθέτει και εκτιμά πως μπορεί ο καθένας να λέει τα πάντα, «σημασία έχει όμως τι λέει» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Όσα είπε στην πρεμιέρα του λίγες μέρες πριν

Η εκπομπή έρχεται για άλλη μια χρονιά πολλά υποσχόμενη προκειμένου να μας κρατά ενήμερους για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο δημοσιογράφος απόλαυσε μια μεγάλη περίοδο διακοπών μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου απαραίτητη προκειμένου να ''γεμίσει μπαταρίες'' και να ανταπεξέλθει στη νέα απαιτητική χρονιά. Μετά λοιπόν από τις βόλτες τους στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, επέστρεψε έτοιμος να ενημερώνει σε καθημερινή βάση το τηλεοπτικό κοινό που χρόνια τώρα τον έχει αναδείξει σε κορυφαίο παρουσιαστή.

«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι και καλώς σας βρίσκουμε. Καλή σεζόν να έχουμε, και τηλεοπτική και όλων των υπολοίπων δραστηριοτήτων, από τα σχολεία, τις δουλειές, σε ό,τι τέλος πάντων είναι μπροστά μας σε αυτόν τον χειμώνα που προβλέπεται να είναι βαρύς και δύσκολος. Θα τον περάσουμε μαζί, με ψυχραιμία και προσπάθεια να σας δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από ενημέρωση», έκλεισε και πέρασε αμέσως στα θέματα της επικαιρότητας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Live News: Η τηλεθέαση που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην πρεμιέρα του στο Mega

«Λέτε τέτοια ψέματα...» - Άγριος τσακωμός στο Live News με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου