Παρέμβαση στην εκπομπή Live News έκανε το απόγευμα της Τρίτης (5/4) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, προκειμένου να απαντήσει σε μία μάρτυρα που ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς τα βγάζετε στον αέρα; Να μου φέρετε μπροστά μου την κ. Ασημακοπούλου (σ.σ. δημοσιογράφος) και η μάρτυρας να γυρίσει να δείξει το πρόσωπό της», είπε ενώ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την εκπομπή απείλησε με μηνύσεις τόσο τη δημοσιογράφο όσο και τη μάρτυρα.

Ο καυγάς της μητέρας της Ρούλας με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Η κ. Ελένη Λεγάτου εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, αφού επιτέθηκε και στον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και τη δημοσιογράφο της εκπομπής Live News, Ελένη Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο είπε «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα».

Στη συνέχεια, το λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Τέλος απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και τη ανώνυμη καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή.

«Έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή».

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε η Ρούλα στις φυλακές

Μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (δείτε εδώ το κελί της). Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε η κατηγορούμενη μέσα από τις φυλακές.

«Εδώ με ενημερώνουν ότι ζήτησε και τηλεόραση η Ρούλα μέσα στις φυλακές. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να έχει μία τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.