Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας για την τηλεοπτική της επιστροφή, για τα καλά αυτή τη φορά, μετά τα πολλά χρόνια που απείχε από την τηλεόραση, πέρα από ένα guest που είχε κάνει σε μία σειρά.

Ο λόγος για την Σοφία Φαραζή, την οποία όλοι αγαπήσαμε λίγο περισσότερο μέσα από την σειρά Litsa.com και τώρα την απολαμβάνουμε μέσα από την νέα δραματική και αστυνομική σειρά του Αντ1, Παγιδευμένοι, η οποία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τις καταιγιστικές εξελίξεις αυτής της εβδομάδας).

Γιατί απείχε 11 χρόνια η Σοφία Φαραζή;

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησε για το λόγο που την οδήγησε να απέχει, αλλά και για το μεγάλωμα της κόρης της.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να απέχετε από τη μικρή οθόνη τόσα χρόνια;

Για την ακρίβεια απείχα σχεδόν 11 χρόνια, με εξαίρεση πριν από τρία χρόνια που έκανα ένα γκεστ στη σειρά του Alpha «Έρωτα Μετά». Τρεις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης μου επέστρεψα στο θέατρο κι επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Συνειδητά απείχα από την τηλεόραση κι αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στο μεγάλωμα της Αγγελικής. Ήθελα να είμαι και κοντά στην κόρη μου και στην τέχνη μου.

Το αυτοάνοσο που άλλαξε τη ζωή της

Μπορεί μέσα στα χρόνια να έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η Σοφία Φαραζή επιλέγει να κρατάει τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, πριν από μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε… Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ, χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω. Στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια. Αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους.

Σοφία Φαραζή αυτοάνοσο

Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες, προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτί στη ζωή μου. Την αποκαλώ δώρο. Χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου. Ούτε μισό βήμα. Επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε. Να κατανοήσω και να δεχτώ πως ό,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει.

Κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης». Θέλει χρόνο, κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. Δύσκολη διαδικασία. Πιστέψτε με, όμως, αξίζει. Η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία. Η κατάκτηση των όσων θεωρείτε «τα πάντα σας» έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας..

Και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε,να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε.. ανακάλυψα πως τα πάντα(μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ! Το σπουδαιότερο φάρμακο, δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες. Προτείνω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα. Σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι πασίγνωστος σκηνοθέτης - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της «Παγιδευμένης» Ταμίλα Κουλίεβα

Άφησε την πολιτική για τη μυθοπλασία - Η συμμετοχή του Νότη Μηταράκη στη σειρά ''Παγιδευμένοι''