Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή την χρονιά την βλέπουμε σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, καθώς την απολαμβάνουμε στην παρέα του Breakfast at Star στην πρωινή ζώνη. Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη, την οποία το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9 πέτυχαν οι κάμερες της εκπομπής Open Weekend κι απάντησε για την παρουσία της στο Breakfast@star και τις αλλαγές που γίνονται.

Πράγματι τις τελευταίες μέρες εξετάζονταν από τον σταθμό διάφορα σενάρια για την εκπομπή, εξαιτίας των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης τις πρώτες της μέρες στον αέρα, κάτι όμως που δείχνει να αλλάζει σύμφωνα πάντα με τους αριθμούς.

Οι αιχμηρή απάντηση της Ελένης Καστάνη για την εκπομπή

«Ομολογώ ότι τα παρακολουθώ τα νούμερα ως επαγγελματίας. Χονδρικά παρακολουθώ, δεν ξέρω λεπτομέρειες» Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για παραιτήσεις που ακούστηκαν, η ίδια απόρησε: «Όχι, δεν ξέρω τίποτα. Τι παραιτήσεις έγιναν; Α ναι; Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ είμαι αυτό που βλέπετε, δεν κρύβεται από πίσω κάτι διαφορετικό. Από εσάς το μαθαίνω, δεν ξέρω κάτι εγώ.

Τώρα βγαίνω στην αρχή στην εκπομπή. Αν ξέρετε κάτι εσείς, πείτε μου. Αν απολύθηκα, πείτε το να το μάθω από εσάς. Και να συμβαίνει κάθε εμπόδιο είναι για καλό» είπε μεταξύ άλλων.

Τι συμβαίνει και δεν «τραβάει» η εκπομπή της Χατζίδου και του Παύλου στο Star

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν μετά από πολλές προτάσεις που δέχθηκαν αυτά τα χρόνια, να δεχθούν την πρόταση του Star και να αναλάβουν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του καναλιού, Breakfast At Star.

Κάπως έτσι, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε και πάλι σε μία θέση που είχε βρεθεί πριν από δύο χρόνια, όταν παρουσίασαν μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα την εκπομπή Καλοκαίρι Not στο Open.

Από την πρώτη μέρα που βγήκε ωστόσο στον αέρα το Breakfast At Star, τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως το κοινό δεν είναι και τόσο συντονισμένο για να παρακολουθήσει την εκπομπή και τους νέους παρουσιαστές της.

Ενώ πολλοί θα μπορούσαν να φανταστούν πως το κοινό θα είχε απορία να δει το αγαπημένο ζευγάρι στην παρουσίαση, τα νούμερα της πρεμιέρας δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε). Στα χθεσινά νούμερα, το Breakfast βρέθηκε στην προτελευταία θέση της πρωινής ζώνης, σημειώνοντας 5,7% στο δυναμικό κοινό (4,1 - 8,3 - 6,6 - 6,3 - 4,9 - 4,5 - 9,0 - 9,1 - 2,6 - 3,2 - 4,3 - 5,4).

Breakfast at Star τηλεθέαση

Παρόλο λοιπόν που το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz και οι καθημερινές δραστηριότητες που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram τους γίνονται ανάρπαστες, ειδικά αυτές που συμπεριλαμβάνουν την γλυκύτατη κόρη τους, Μελίτα, η εκπομπή τους δεν τραβάει.

Ο πρώτος παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό είναι ο ανταγωνισμός. Η φετινή σεζόν είναι ενισχυμένη στην πρωινή ζώνη και ο ανταγωνισμός αυξήθηκε από τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν ξεχωριστές εκπομπές (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσαν οι δύο αυτές εκπομπές στις 15/9).

Από την άλλη, την εκομπή δεν βοηθάει ιδιαίτερα το πάνελ της. Παρόλο που μεμονωμένα τα μέλη του είναι εξαιρετικά, όλοι μαζί δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη την απαραίτητη χημεία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους για να «πουλήσουν» την εκπομπή στο κοινό. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και μιλάμε για μία νεοσύστατη εκπομπή, επομένως ο καιρός θα δείξει αν θα καταφέρουν κάποια στιγμή να δέσουν.

Δεδομένου μάλιστα, ότι στην προηγούμενη προσπάθεια που έκανε το ζευγάρι με την παρουσίαση του Καλοκαίρι Not τα πήγαν πολύ καλά, το Star έχει πολλά να περιμένει από τους δυο τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Απόφαση «βόμβα» για το Breakfast@Star - Τι συμβαίνει λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής

Έβγαλε το κανάλι ασπροπρόσωπο - Έφυγε μπροστά με 16,8% σε νούμερα τηλεθέασης