Από Πέννυ Μαστοράκου

Η απόφαση της δικαίωσής του ήρθε λίγους μήνες μετά την είδηση πως κατηγορείται από νεαρή τουρίστρια Αγγλίδα, πως την βίασε στην Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Στήβ Μιλάτος, μοντέλο και influencer, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και από την συμμετοχή του σε πρωινή εκπομπή παλαιότερα, είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή μαγαζιού στην Λίνδο.

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Στηβ Μιλάτος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου εισηγήθηκε να μην γίνει κατηγορία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Μαΐου 2022 στη Λίνδο.

Η Εισαγγελέας προτείνει επίσης να καταργηθεί η ισχύς της υπ’ αριθμ. 42/22 Διάταξης της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Ρόδου, δυνάμει της οποίας επεβλήθησαν στον κατηγορούμενο οι περιοριστικοί όροι:

-Της άπαξ εμφάνισής του στο πρώτο πενθήμερο εκάστου μηνός στο Α.Τ. του τόπου διαμονής του και
-Της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και να διαταχθεί η απόδοση της καταβληθείσας χρηματικής εγγύησης.

Όσα είχε δηλώσει ο δικηγόρος του

«Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί.

Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση που έχει γίνει σε άνθρωπο της τηλεόρασης...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου...» - Ανάρτηση "κόλαφος" από τον Κώστα Κωστόπουλο για την Έλενα Αθανασοπούλου