Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος σήμερα 27/5 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 14.00 η ώρα θα οδηγηθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί. Από χθες ο ίδιος κρατείται από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο.

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση του Στηβ Μιλάτου

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαίρη Φώτου και το ρεπορτάζ που μετέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής 27/5, η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.

Η 21χρονη υπεβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού και παράλληλα παραγγέλθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς μετά το συμβάν φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο μπάνιο του δωματίου, όπου διαμένει ενώ έκανε ντους, όπου και την βρήκε η φίλη της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Στηβ Μιλάτου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (26/5), ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Big Brother που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας.

O δικηγόρος του πρώην παίκτη ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ακόμα να πει πολλά, ωστόσο είναι βέβαιος πως το πόρισμα του ιατροδικαστή θα δείξει πως ό, τι συνέβη ανάμεσα στον εντολέα του και την τουρίστρια ήταν συναινετικό.

«Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί.

Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξανδρής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση που έχει γίνει σε άνθρωπο της τηλεόρασης...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου...» - Ανάρτηση "κόλαφος" από τον Κώστα Κωστόπουλο για την Έλενα Αθανασοπούλου