Από Πέννυ Μαστοράκου

Χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες έπειτα από την είδηση βόμβα που έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής 23/9, πως η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το Πρωινό (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας πληροφορίες για το γεγονός), και από τότε φωτιά έχουν πάρει τα social media,τα οποία σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την απόφαση αυτή.

Η παρουσιάστρια, δεν ξέφυγε από το στόχαστρο των χρηστών του Instagram, Οι οποίοι το τελευταίο εικοσιτετράωρο την έχουν κάνει νούμερο ένα trend, καθώς σχολιάζουν χιουμοριστικά την αποχώρησή της με επικές ατάκες, οι οποίες σίγουρα θα μείνουν στην μνήμη όσων τις διαβάσουν.

Οι επικές ατάκες του Twitter για την Δούκισσα Νομικού

Το καυστικό σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την αποχώρηση της

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η κατάσταση με την παραμονή της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, έπειτα από αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr που την ήθελαν να αποχωρεί έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Βαγγέλης Περρής λοιπόν, το Σάββατο 24/9 βρέθηκε καλεσμένος στο Open Weekend, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής του «Λάβα» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPEN, και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γεγονός αυτό.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο σε λίγο καιρό θα το έχουμε ξεχάσει. Νομίζω, όμως, ότι είναι σε μία φάση που πρέπει να γίνει όσμωση, είναι δύο προϊόντα που πρέπει να ενωθούν, μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν, μπορεί να παραμείνει το καθένα με τα συστατικά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δούκισσα εκτοπίζει τον Γιώργο Λιάγκα - Ραγδαίες αλλαγές στο Πρωινό

Τα άστρα το είχαν πει! Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα που προμήνυε την "φουρτούνα" για την Δούκισσα Νομικού