Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν η καλεσμένη του ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 23/9 με την Φαίη Σκορδά να υποδέχεται την κομψή ηθοποιό γεμάτη ενθουσιασμό, ως χρόνια θαυμάστρια της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια ούσα τόσο χαρούμενη, που είχε το χρόνο να καθίσουν στον ίδιο καναπέ μαζί και να γνωρίσει πτυχές του εαυτού της, που δεν είναι ευρέως γνωστές, έκανε και ένα επικό σχόλιο (δείτε το συγκλονιστικό trailer από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, που πρωταγωνιστεί η Ναυπλιώτου).

Τα σχόλια θαυμασμού της Φαίης Σκορδά στη Μαρία Ναυπλιώτου

«Θα το πω εγώ τώρα… Εγώ αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν», είπε η Φαίη Σκορδά. Η κάπως… έκπληκτη Μαρία Ναυπλιώτου σχολίασε μονολεκτικά: «Μάλιστα».

«Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται αυτό, αλλά αν ήμουν άντρας… μια γυναίκα σαν εσένα. Όχι σαν εμένα, μια γυναίκα σαν εσένα».

Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ που πρωταγωνιστεί η Ναυπλιώτου

Μία δυναμική γιατρός που διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειρίζονται την οργή και τα τραύματα του παρελθόντος και μια δυνατή ομάδα που κάνει τα πάντα για να προσφέρει «στΟργή» σε όσους την έχουν ανάγκη. Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται και θα καθηλώσει και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες της (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Λάγκου για τη σειρά).

Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου)

Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας - ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. Ωστόσο, και η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με ένα προσωπικό της τραύμα...

Ομάδα Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου

Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου)

Στοργή Βίκυ Παπαδοπούλου

Η Βίκυ είναι μια έξυπνη, όμορφη και σοβαρή ψυχολόγος, που μόλις χώρισε και μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της. Είναι έμπιστη συνεργάτιδα της γιατρού, συνεργάτιδα και φίλη του Δαμιανού.

Δαμιανός Γαλάνης (Κωνσταντίνος Λάγκος)

Ο Δαμιανός είναι παιδοψυχίατρος και λατρεύει τα παιδιά. Με τη γυναίκα του, τη Νανά, παντρεύτηκαν με τον όρο να μην κάνουν παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, ο Δαμιανός αναρωτιέται αν πρέπει να λήξει αυτή η σύμβαση ή να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους της.

Πηγή Τρουφάκου (Γιολάντα Μπαλαούρα)

Η Πηγή είναι η γραμματέας και η ψυχή του θεραπευτικού κέντρου. Είναι χήρα και πάντα ερωτευμένη με τον μακαρίτη τον Παύλο κι ας μιλά σπάνια γι’ αυτόν. Δεν έχει παιδιά, αλλά έχει τον Μπίλλη, που δουλεύει κοντά της και τον προσέχει σαν να ήταν γιος της.

Μπίλλης Χατζής (Βασίλης Μηλιώνης)

Ο Μπίλλης είναι φοιτητής πληροφορικής και τεχνοφρικιό. Παράλληλα, είναι το office boy του θεραπευτικού κέντρου και η μεγάλη αδυναμία της Πηγής, την οποία αγαπά σαν μητέρα. Το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ, θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή.

Μυρτώ Μαρτίνη (Μέγκι Σούλη)

Μια όμορφη κοπέλα αναλαμβάνει το κέτερινγκ του θεραπευτικού κέντρου παράλληλα με τις σπουδές της. Παρά το συνεσταλμένο ύφος της, η Μυρτώ είναι ένας περιπετειώδης χαρακτήρας.

Απόστολος Καλογερόπουλος (Νίκος Καραθάνος)

Ο σύζυγος της γιατρού είναι επίσης γιατρός. Σοβαρός, εγκρατής, συγκεντρωμένος, συγκροτημένος, καθηγητής Καρδιολογίας. Είναι «a perfect gentleman» και ζει μια πολύ ευπρεπή και οργανωμένη ζωή, ώσπου ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με τη θνητή του υπόσταση κι αλλάζει οριστικά.

Νανά (Λένα Δροσάκη)

Η Νανά είναι η σύζυγος του Δαμιανού. Μία ανεξάρτητη γυναίκα καριέρας και πολύ καλή γιατρός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σε σχέση με γνωστή & αγαπημένη ηθοποιός ο πρώην σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος

Αποκλειστικό: Έκτακτη μάζωξη στον ΣΚΑΪ - Οι αποφάσεις που πάρθηκαν για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την πτώση στα νούμερα