Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν την μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Asia Express (δείτε εδώ απίστευτο spoil για τον νικητή) το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Χριστίνα Παππά, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι με τον μονάκριβο γιο της, μίλησε για πρώτη φορά στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα για το "σκληρό" όπως το χαρακτήρισε ριάλιτι, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το μεγάλο ναι.

Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για το Asia Express

«Στον γιο μου δεν αρέσει η τηλεόραση, ακόμα και όταν του λέω να βγει να πει κάτι για εμένα το κάνει με χίλια παρακάλια. Όταν με πήραν και μου έκανα πρόταση είπαμε όχι και τους είπα να πάρουν τον γιο μου, ο οποίος θα έλεγε σίγουρα όχι. Ο γιος μου όμως είπε ναι γιατί του άρεσε το παιχνίδι και το έβλεπε και έτσι είπαμε να πάμε», είπε αρχικά η η επιχειρηματίας και συνέχισε...

«Είναι η ωραιότερη εικόνα που θα έχετε δει ποτέ, είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες και είναι ότι πιο σκληρό μπορεί να υπάρξει. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως» είπε κλείνοντας.

Πότε θα δούμε το 1o επεισόδιο του Αsia Express;

Εδώ και πολλούς μήνες έχουν ακουστεί πολλά για το ανατρεπτικό Asia Express, ωστόσο από τη μεριά του καναλιού αλλά και των συμμετεχόντων τηρήθηκε σιγή ιχθύος με αποτέλεσμα να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του παιχνιδιού και να μην έχει βγει ούτε ένα spoiler.

Μετά από το επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε, την Πέμπτη 8/9 μέσα από το Breakfast at star έγινε μια αναλυτική παρουσίαση όλων των ζευγαριών, που τόλμησαν το απίστευτό, ενώ λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, πως η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 30/9 στις 9 το βράδυ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Ο κύβος ερρίφθη - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Star

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία