Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 23/9 μιλώντας ανοιχτά για κομμάτια της ζωής της αλλά και για το ρόλο της ως Βούλα στη ''Μουρμούρα''.

Την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα της σειράς για 10η σεζόν αποφάσισε να μιλήσει η ηθοποιός, εκφράζοντας την αγάπη της και το πόσο πολύ έχει δεθεί με το ρόλο, που ενσαρκώνει όλα αυτά τα χρόνια στην πολύ επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha (δείτε εδώ τις εξελίξεις για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν).

Οι δηλώσεις της Ελένη Κοκκίδου λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''

Η δυσκολία της ηθοποιού να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση

Η Ελένη Κοκκίδου, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, για την οποία ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε ένα πολύ μεγάλο spoiler, μίλησε στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στον ρόλο της.

Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύντροφός της στο σίριαλ θα μπορούσε να είναι και σύζυγός της στην κανονική ζωή, αποκαλύπτοντας τους λόγους, όμως συμπλήρωσε πως πλέον δεν παρακολουθεί τον εαυτό της στο "γυαλί", διότι συνήθως εντοπίζει λάθη και δεν της αρέσει αυτό.

«Δεν έχω κορεστεί εγώ από αυτό. Δεν είμαι ένας ηθοποιός που επί 40 χρόνια με σταματάνε στο δρόμο. Είναι πολύ λιγότερα τα χρόνια που έγινα ευρέως γνωστή και σε μεγάλη ηλικία», είπε αρχικά για την αναγνωρισιμότητα που έχει πλέον, ενώ εξήγησε πως πλέον περιποιείται περισσότερο όταν βγαίνει έξω.

Σχετικά με τον τηελοπτικό Μηνά ανέφερε πως θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί του: «Θα μπορούσαμε ως προς τον χαρακτήρα του και ως προς την αγάπη που έχουμε ο ένας με τον άλλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα, ο οποίος θα προτιμούσε να μη σηκωθεί ποτέ, να τον βιδώσεις στην πολυθρόνα του και να μην αναγκαστεί να πάει ούτε να ψωνίσει στον μπακάλη ούτε να πάει στο καφενείο».

«Το αποφεύγω. Στην αρχή έβλεπα, γιατί έβλεπα πολλά λάθη. Γενικώς, θέλω να γίνομαι καλύτερη, αλλά τώρα το αποφεύγω λίγο, γιατί κάτι θα βρω που δεν μου αρέσει και κουράστηκα να βρίσκω κάτι που δεν μου αρέσει σε έμενα», κατέληξε για το αν παρακολουθεί την σειρά..

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πάνω κάτω στον ALPHA με τον Παράδεισο των Κυριών - Τι συμβαίνει

Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του ''Σασμού'' - Τι συνέβη;