Από Πέννυ Μαστοράκου

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί από πολλά άτομα σχετικά με τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου του GNTM 5, και οι απόψεις αφορούν κυρίως το περιεχόμενο του ριάλιτι (δείτε εδώ την οργή της Έλενας Χριστοπούλου) αλλά και τα σχόλια των κριτών προς τους διαγωνιζόμενους.

Στις κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε ωστόσο και ο Λάκης Γαβαλάς και έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους, δεν μίλησε τόσο για το παιχνίδι αυτή τη φορά, αλλά στάθηκε στις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη, η οποία κατακεραύνωσε το προΐόν.

Ο Λάκης Γαβαλάς απασφάλισε με την Μαρίνα Πατούλη

«Είδα ένα mess, μια φασαρία αλλά θεωρώ ότι είναι της πρώτης μέρας. Λυπάμαι πάρα πολύ που συμβιβάζονται λέγοντας πράγματα που δεν αισθάνονται. Η κυρία Πατούλη αν το θεωρεί σκουπίδι να βγει με ένα φαράσι και μια σκούπα να το σκουπίσει» ήταν τα λόγια του για τη δήλωσή της στις κάμερες.

Τι είχε πει η Μαρίνα Πατούλη και προκάλεσε την αντίδρασή του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε πριν λίγες μέρες και σχολίασε με έντονο ύφος, τόσο το πρότζεκτ όσο και την ίδια τη Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας πως προβάλει λάθος πρότυπα, ενώ σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια άσκησε και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλει τη νέα γενιά, προσβάλει τη γυναίκα, χαλάει τα πρότυπα. Την κυρία Καγιά δεν τη γνωρίζω, δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε σωστά ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός δε θα επέτρεπα με τίποτα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 Highlights (20/9): Οι φαρμακερές ατάκες της Χατζηπαντελή, η μαμά με την κόρη της και η πρώτη wild card

«Είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω!» - Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή