Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα δύο πρώτα επεισόδια του GNTM 5 τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο, και κυρίως και από κόσμο του ίδιου χώρου και των πρωινών εκπομπών (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Καγιά) στις κάμερες του Happy Day μίλησε ο ένας εκ των κριτών, που ομολογουμένως έχει ακούσει τα λιγότερα σε σχέση με τους άλλους από τον κόσμο, Τάσος Σωφρονίου.

Ωστόσο όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη Μαρία Πατούλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, φάνηκε να απαντά με μεγάλη αδιαφορία, μην θέλοντας να σχολιάσει καν τα λεγόμενά τους.

Η απαξίωση του Τάσου Σωφρονίου

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο!» είπε για την πρώτη, και για την γνωστή μάνατζερ είπε επίσης το ίδιο: «Πάμε παρακάτω, next, next», φανερά αδιάφορος.

Όσα ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη για το GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM 5 και σχολίασε με έντονο ύφος, τόσο το πρότζεκτ όσο και την ίδια τη Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας πως προβάλει λάθος πρότυπα.

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλει τη νέα γενιά, προσβάλει τη γυναίκα, χαλάει τα πρότυπα. Την κυρία Καγιά δεν τη γνωρίζω, δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε σωστά ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός δε θα επέτρεπα με τίποτα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω!» - Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή

Ξεπερνούν τον βασικό μισθό - Τα χρήματα που παίρνουν τα μοντέλα του GNTM 5 για να φωτογραφίζονται και να μένουν στη βίλα