Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον ξέρουμε χρόνια, όμως ο κόσμος τον αγάπησε και τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά του Αντ1 που άφησε εποχή τις Άγριες Μέλισσες. Ο λόγος για τον αγαπητό κοινοτάρχη που διέπρεψε με την ερμηνεία του επί τρία χρόνια, Χρήστο Πλαΐνη.

Φέτος τον απολαμβάνουμε σε άλλη συχνότητα, σε μία ακόμη σειρά εποχής, τον Παράδεισο των Κυριών, ο οποίος έκανε την πρεμιέρα του την Δευτέρα 19/9 και σάρωσε κυριολεκτικά στα νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο ηθοποιός σε όλη τη διάρκεια της ζωής του κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, και δεν του άρεσε να απασχολεί, παρά μόνο για την δουλειά του.

Όσα δεν γνώριζες για τον Χρήστο Πλαΐνη

Είναι γέννημα θρέμμα Αθηναίος με σπουδές στην Δραματική σχολή, κάνοντας πρώτη φορά την εμφάνισή του στο γυαλί το 1998. Τώρα είναι παντρεμένος με την Σταυρίνα Ψιμοπούλου, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και μία κορούλα, ωστόσο αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως ο ηθοποιός έχει παντρευτεί 'άλλη μία φορά στο παρελθόν την Όλγα Τούντη, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα γιο, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

 Όσα δεν γνώριζες για τον Χρήστο Πλαΐνη από τον Παράδεισο των Κυριών
NDP

Μία μαύρη σελίδα στη ζωή του, είναι η απώλεια της αδερφής του, γεγονός που τον σημάδεψε και του στοίχησε αρκετά όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, καθώς χαρακτηριστικά είχε πει πως τον διέλυσε.

«Δύο σημαντικά γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή μου. Ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιό μου. Ο χωρισμός μου δηλαδή από το παιδί ουσιαστικά. Αυτά τα δύο μου δημιούργησαν διάφορα πράγματα τα οποία με εξέλιξαν σε αυτό που είμαι και σε αυτό που θέλω να γίνω.

«Την αδερφή μου την έχασα όταν ήμουν εγώ 33 χρονών. Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια. Ήμασταν ήδη δεμένη οικογένεια, πριν από τον χαμό της αδερφής μου, αυτό μας διέλυσε συναισθηματικά».

Όσα θα δούμε απόψε 21/9 στην σειρά

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται.

Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστοι ηθοποιοί και ο ένας πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά - Οι πρώην σύντροφοι της Εξηνταβελώνη από τον Παράδεισο των Κυριών

Πέρυσι έπαιζαν μαζί αλλά φέτος είναι σε άλλες σειρές - Η πρώην σύντροφος του Αργύρη Πανταζάρα