Από Ελένη Μήτση

Πολλά τα ευχάριστα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αφού μετά τη μεγάλη πρεμιέρα, που έκανε για την εκπομπή ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' είχε και την τιμή να έχει έναν ιδιαίτερο καλεσμένο στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό μας την Τρίτη 20/9 και μάλιστα γνωστοποιήθηκε, πως ο πρωθυπουργός μίλησε με τον παραγωγό - παρουσιαστή για ποικίλα θέματα και μάλιστα δε δίστασε να κάνει και δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Μητσοτάκη

«Δεν μαγειρεύω, κάνω μόνο μπάρμπεκιου» αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις και στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Ελένη Μουστάκη.

«Δεν είναι πρώτη μου φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή. Κάτι διαφορετικό και πολύ ευχάριστο. Μας κάλεσαν και ήρθαμε».

«Σηκώνομαι 7 παρά τέταρτο, ασκούμαι δύο φορές την εβδομάδα, πάω γραφείο και διαβάζω εφημερίδα. Τώρα ακούω λίγο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικό πλέον. Και ελληνικό και ξένο». Αγαπημένο χρώμα του είναι «το μπλε, σε όλες τις αποχρώσεις». «Μέχρι εκεί που μπορώ. Μέχρι καμιά λάμπα. Οι ασφάλειες ξέρω που είναι».

Οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν με την εκπομπή The 2night Show (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) και ήδη από το πρώτο επεισόδιο, έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό και δύο καλεσμένους θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη νέα τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία θα μιλήσει για την απόφασή της να αποχωρήσει μετά από τόσα χρόνια από το ΣΚΑΪ και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

2night Show Αναστασοπούλου Παπαδάκης

Μαζί της, καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής Traction στο Star, Κώστας Στεφανής. Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, Δευτέρα με Τετάρτη στις 23:30 στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Πρεμιέρα με το... αριστερό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (19/9)

The 2Night Show: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Οι μέρες και οι ώρες προβολής του βραδινού σόου