Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τελευταίο διάστημα, τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει εις βάρος του για ξυλοδαρμό, ωστόσο μετά τις απέσυρε. Ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 20/9 βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια, αυτή τη φορά για άλλη υπόθεση, για την παρουσία του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Έξω από τα δικαστήρια τον περίμεναν κάμερες, μαζί και εκείνη από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου, λίγο μετά το ρεπορτάζ για την απόπειρα αυτοκτονίας του Αργιανίδη, την οποία όπως φαίνεται στο βίντεο, έσπρωξε ο τραγουδιστής ενώ προσπαθούσε να του κάνει ερώτηση, ευγενικά και χωρίς να τον πιέζει.

Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τον Αδαμαντίδη

«Δεν είναι λογικό, Φαίη μου. Είναι ένας καλλιτέχνης πολλά χρόνια. Δεν ήσουν πιεστική, ήσουν ευγενέστατη. Είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης, έχει συνηθίσει τις κάμερες, δεν μπορεί να βλέπει μια κοπέλα και να τη σπρώχνει. Ελάτε ρε παιδιά. Με θλίβει αυτό. Αυτή τη συμπεριφορά τη θεωρώ ανεπίτρεπτη. Στο J2US ήταν πάντα ευγενικός, τι είναι αυτό τώρα;» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου μην μπορώντας να πιστέψει τα όσα είδε!

Η Καινούργιου κερδίζει το στοίχημα από σπόντα στην τηλεθέαση

Η Κατερίνα Καινούργιου τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας καταφέρνει και κερδίζει το στοίχημα της τηλεθεάσεις! Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Την «βρώμικη» δουλειά την κάνει η Σταματίνα Τσιμτσίλη!

Όσο πηγαίνει «σφαίρα» το Happy Day και δίνει καλό lead in η Καινούργιου «αρπάζει» την σκυτάλη και του δίνει να καταλάβει! Να πούμε φυσικά ότι δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που κάνει η Καινούργιου διότι έχουμε δει πολλές εκπομπές να λαμβάνουν απίθανο lead in αλλά να μην μπορούν να το αξιοποιήσουν. Π.χ. την περασμένη χρόνια η Ελένη Τσολάκη από την Φαίη Μαυραγάνη έπαιρνε εξαιρετικό lead in αλλά δεν

...δεν την βοηθάει προς το παρόν το περιβάλλον της επικαιρότητας. Το αν θα «ξεφουσκώσει» η Φαίη Σκορδά θα το δούμε στα μέσα του Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μια χαρά τα καταφέρνει αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από το «στοίχημα» του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου. Αν «δέσει» το σχήμα κερδισμένος θα βγει ο Λιάγκας διότι ο Παπαδάκης με την Αναστασοπούλου θα κάνουν την «βρώμικη» δουλειά που κάνει η Τσιμτσιλή για την Καινούργιου.

Μεγάλη χαμένοι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη το "ζεύγος" στo Breakfast @star, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, δεν τα καταφέρνουν και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική δουλειά που θέλει εμπειρία και σκληρή δουλειά (δείτε εδώ τι φταίει όντως)!

Η επιλογή του Star στο συγκεκριμένο δίδυμο αποδείχτηκε καταστροφική για το κανάλι. Μεγάλη χαμένη και η ταλαντούχα Μπέτυ Μαγγίρα. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια δουλεύει εξαιρετικά σκληρά για να τα καταφέρει αλλά δεν βοηθάει ούτε η χαμηλή επίδοση του καναλιού αλλά ούτε και η ομάδα που δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την Μαγγίρα.

Τα χθεσινά νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και σε όσα σας αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας. Πάντως να πούμε ότι χρήσιμα συμπεράσματα για τα νούμερα τηλεθεάσεων, θα βγουν στα μέσα Νοεμβρίου όταν ο κόσμος θα έχει καταλήξει στο ποια προγράμματα του αρέσουν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανέστησαν την Βασιλεία στην Ελλάδα και το Twitter "έστησε" χορό" - Αδιανόητο περιστατικό στο BBC

«Τα περιμέναμε καλύτερα τα πράγματα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης