Από TV24 Team

Όσο η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιείται στην άλλη πλευρά του πλανήτη, μνήμες από την ελληνική μοναρχία ξύπνησαν ξανά, καθώς το βρετανικό κανάλι BBC αποφάσισε να αναστήσει τη βασιλεία, με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες αντιδράσεις στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, το BBC ζήτησε από τον Παύλο Γλύξμπουργκ να μιλήσει για την 96χρονη εκλιπούσα, η οποία ήταν και τρίτη ξαδέρφη του και κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην λεζάντα που αναγραφόταν το όνομα του του έδωσαν τον τίτλο του πρίγκιπα και συγκεκριμένα του «πρίγκιπα διαδόχου».

Ανέστησαν την βασιλεία της Ελλάδας και το Twitter "έστησε χορό"

Ανήκουστο! Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Ελισάβετ - Ποιος συγγενής της βασίλισσας δεν θα παραστεί

Και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η πομπή για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως προαναφέθηκε, γνωστό έγινε εδώ και λίγες ώρες πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παρευρεθεί, και δεν είναι αυτό που πάει το μυαλό σας! Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε από την Page Six πως ο δισέγγονος της Ελισάβετ, ο Λούις, δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία της, σε αντίθεση με τα αδέρφια του, Γεώργιο και Σαρλότ, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Στη μία το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί με όλες τις τιμές η κηδεία της, και ο Γεώργιος και η Σαρλότ, θα εμφανιστούν κανονικά στην κηδεία της προγιαγιάς τους και θα περπατήσουν κανονικά στην πορεία πίσω από το φέρετρο καθώς αυτό θα φτάνει στο Αββαείο του Westminster.

Ο μικρότερος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη συντάκτρια των royals στους Sunday Times, Roya Nikkhah «Η προγιαγιά είναι με τον προπάππου τώρα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πριγκιπόπουλα Τζόρτζ και Σάρλοτ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ο συμβολισμός πίσω από την παρουσία του μικρού αγοριού

«Χάος» πάνω από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ένας άνδρας το πλησίασε και...