Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος'' 'έκανε την πρεμιέρα της το βράδυ της Δευτέρας 19/9 με το κοινό να παρακολουθεί αγωνιωδώς τις εξελίξεις του πολύ ενδιαφέροντος νέου προγράμματος.

Στο κέντρο της ιστορίας είναι ο απαγορευμένος έρωτας της Ραζάν με τον Στρατή, ο οποίος είναι σε σχέση με την Ελεάνα. Οι πρώτες σκηνές μας έδωσαν μια καλή ιδέα για όσα θα συμβούν, με τους χρήστες του twitter να παρατηρούν μια επική ''γκάφα'', με τον πρωταγωνιστή, Γιώργο Παπαγεωργίου να είναι ίδιος στο πλάι της καλής του, όπως ήταν και στην πραγματική ζωή του στον γάμο του.

Oι αντιδράσεις στο twitter με το πρώτο επεισόδιο της σειράς ''Γλυκάνισος''

Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους για όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος», μίλησαν το πρωί της Πέμπτης (15/9) στην εκπομπή Πρωινό Μας για τη νέα σειρά.

«Η πρόκληση σε αυτό το ρόλο είναι ότι πρόκειται για έναν νέο άντρα που έχει μεγαλώσει μέσα στα καράβια και ξαφνικά για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή του βρίσκεται έξω από το φυσικό του περιβάλλον, από τη θάλασσα, στο νησί και έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα ενώ είναι παντρεμένος», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Από τη μεριά της, η Έλενα Πιερίδου σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ένας υπέροχος συνεργάτης, με κάνει πάντα να αισθάνομαι πολύ άνετα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, έχουμε δέσει, έχουμε ωραία χημεία».

Η Ευγενία Δημητροπούλου, υποδύεται την σύζυγο του Γιώργου Παπαγεωργίου και αποκάλυψε: «Υποδύομαι την Ελεάννα, τη σύζυγο του Στρατή (Γιώργος Παπαγεωργίου). Μία κοπέλα πληγωμένη που αυτό το τραύμα της, το μεταβολίζει κάπως περίεργα».

«Είναι μία τρομερά φιλόδοξη παραγωγή του ΣΚΑΪ, είναι ευλογία για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή τη δουλειά. Ανυπομονούμε να βγει στον αέρα και να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου που είμαι σίγουρη πως θα είναι μεγάλη», είπε η Τάνια Τρύπη.

Από την άλλη, ο Κώστας Κόκλας είπε: «Στα γυρίσματα περνάμε πολύ καλά. Είμαστε ζευγάρι με την Τάνια Τρύπη που είναι έμπειρη και ταλαντούχα ηθοποιός. Είναι η χαρά της ζωής να δουλεύεις μαζί με την Τάνια»

«Είμαι η γιαγιά της οικογένειας Δεμίρη που είναι μία ευκατάσταση οικογένεια. Είμαι καθηλωμένη από ένα ατύχημα. Είναι μία αισιόδοξη γιαγιά που λέει ότι σημασία έχει τι συμβαίνει στο αύριο», είπε η Κάρμεν Ρουγκέρη.

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Μόλις το διάβασα, λέω πώς θα γίνει τηλεόραση; Αυτό το σενάριο είναι για σινεμά. Τόσο ωραίο και τόσο δύσκολο και λέω πόσο ωραίος είναι ο Κυρίτσης στο να γράφει»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο έρωτας αυτός είναι...» - Παπαγεωργίου και Πιερίδου αποκαλύπτουν τα πάντα για τον Γλυκάνισο πριν την πρεμιέρα

Για χάρη του έρωτα μετακόμισε στην Ελλάδα από την Κύπρο - Όσα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς για την Έλενα Πιερίδου