Από Στέλλα Μούτσιου

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για Τενερίφη, και έτσι κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της. Το διάσημο μοντέλο απάντησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, καθώς και για το GNTM, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της θέλησε να αλλάξει αμέσως θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν συνηθίζει να απαντά "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή, ακόμα κι αν σκέφτεται τον δεύτερο γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη, με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί καν να σπαταλήσει τον χρόνο της μιλώντας για τον Snik, ο οποίος ανήκει στο παρελθόν και εκείνη προχωρά μόνο μπροστά.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Snik

«Κεντρική παρουσιάστρια θα είμαι στο reality, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Περίμενα ότι θα τελείωνε η πρώτη σεζόν του GNTM και θα έφευγα. Δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα όσο θα είμαι στο πρότζεκτ. Τρεις μήνες είναι…», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας: «Μια χαρά. Καλή επιτυχία, καλή αρχή»,

«Δεν συζητάμε για τα προηγούμενα όταν είμαστε στα επόμενα, είναι ντροπή», τόνισε για τον τράπερ.

Η ανάρτηση τoυ μοντέλου πριν την αναχώρησή της για το Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναχώρησε σήμερα (19/9) για την Τενερίφη, όπως ήδη αναφέρθηκε, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island». H ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα της.

Η πρεμιέρα του show δεν αργεί (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο) και αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι το ριάλιτι θα είναι πολύ διαδραστικό και θα απαιτεί συχνά την συμμετοχή του κοινού.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία, λίγο πριν την αναχώρησή της από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την Ισπανία.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ακολουθούν το πλάνο του Survivor - Σε χωριστές πτήσεις υπό άκρα μυστικότητα η αναχώρηση των παικτών του Love Island

«Θα υπάρχουν δοκιμασίες...» - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love Island