Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους έζησαν αυτό το Σαββατοκύριακο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την ευτυχία της οικογένειά τους με την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, το οποίο επιμελήθηκε η γλυκιά μανούλα στο νησί των ανέμων, την Μύκονο.

Το απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν 17/9 στον Πλατύ Γιαλό, οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα βαφτίστηκαν και επίσημα και τα πρόσωπα των γονιών του έλαμπαν από χαρά και ευτυχία, τόσο στο μυστήριο όσο και στο γλέντι, καθώς μετά το τραγούδι σειρά είχε ο χορός του μπαμπά για τα κορίτσια του!

Το ζεϊμπέκικο του Τανιμανίδη

Αμέσως μετά την τελετή λοιπόν ακολούθησε το πάρτι όπου το ζευγάρι έκανε είσοδο αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες του, και λίγο αργότερα ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς χόρεψε με περηφάνια και χαρά το βαρύ «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» λαμβάνοντας πλήθος χειροκροτημάτων από τους καλεσμένους!

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Η Δέσποινα Καμπούρη ευχήθηκε στα ποντιακά για την βάφτιση των παιδιών τους

Τις προάλλες η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε δημόσια πότε θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση των δίδυμων παιδιών της και αυτή την είδηση βρήκαν ως αφορμή στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη για να δώσουν ποινή στην Δέσποινα Καμπούρη, η οποία θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο την νεαρή μανούλα και να της ευχηθεί για το γεγονός.

Η παγίδα, όμως, ήταν πως έπρεπε να το κάνει στα ποντιακά. Έτσι κι έκανε λοιπόν και αφού η Influencer σήκωσε το τηλέφωνο, παραξενέυτηκε με όσα άκουσε, ωστόσο προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για το μυστήριο. Αργότερα, όταν της αποκάλυψαν πως πρόκειται για πλάκα, εξήγησε πως δεν το περίμενε καθόλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Τα πρώτα πλάνα από την βάφτιση των διδύμων

Dragon's Den: Το νέο επιχειρηματικό ριάλιτι του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1