Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18/9 και την είδηση έκανε γνωστή ο ψυχίατρος και φίλος της, Δημήτρης Σούρας με λόγια που σπαράζουν καρδιές. Η ηθοποιός πραγματοποιούσε σπάνια εμφανίσεις στο τηλεοπτικό "γυαλί", ωστόσο το 2020 είχε κάνει μία εξαίρεση και είχε βρεθεί στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη και στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Εκεί, μίλησε για την σχέση και τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο, αλλά και για την προσπάθειά τους να γίνουν γονείς, αν και δεν τα κατάφεραν ποτέ.

Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της Μάρθας Καραγιάννη

«Κι εγώ ήμουν όμορφη και με ήθελαν αλλά δεν πίστευα η αγάπη που είχαμε με τον Μίμη να βρώμιζε με κάτι αηδίες που έκανε», είχε δηλώσει αρχικά.

Και στη συνέχεια είχε μιλήσει για την απώλεια του παιδιού της: «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό στη ζωή μου, κάτι πολύ δυνατό. Έκανα ξανά προσπάθειες να ξαναγίνω μάνα αλλά δεν έγινε».

Οι ρόλοι της σπουδαίας ηθοποιού στις τηλεοπτικές σειρές των καναλιών

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 18/9 και όλοι μιλούν για την σπουδαία καριέρα της, χάρη στην οποία θα μείνει για πάντα αξεχαστη, αφού έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες της στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο.

Πολλά από τα τηλεοπτικά σίριαλ στα οποία συμμετείχε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους «Μικρομεσαίους», που ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του MEGA, όπου και συνυπήρξε με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και την Έλενα Τσαβαλιά σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, αλλά και τους «Βασιλιάδες», που ήταν και ο τελευταίος πρωταγωνιστικός της ρόλος.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στη σειρά «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» το 1985 η οποία και προβλήθηκε στην ΕΡΤ 1, ξανά υπό την σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμη συμμετοχές, όπως στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» επίσης του MEGA αλλά και την «Εργαζόμενη γυναίκα» πλάι στην Ελένη Ράντου στον ΑΝΤ1.

Μάρθα Καραγιάννη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα σε κρατήσω για πάντα...» - Τσακίζει κόκκαλα η Ελένη Ράντου με το "αντίο" της στην Μάρθα Καραγιάννη

«Θα σ'αγαπώ πάντα...» - Το σπαρακτικό "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη