Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί του Σαββάτου (17/9), η εκπομπή Open Weekend έδειξε την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Καζάκος πριν φύγει από τη ζωή στην Ελένη Τσολάκη, μία συνέντευξη που δεν είχε προβληθεί ξανά στο Open.

O ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις 13/9, στη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην απώλεια της αγαπημένης του, Τζένης Καρέζη.

Όσα είχε πει ο Κώστας Καζάκος στην τελευταία του συνέντευξη

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, είχε πει: «Δεν είναι ούτε τωρινό και ούτε πρόκειται να γιατρευτεί αυτή η πληγή με αυτά τα περαστικά τώρα. Είναι προβλήματα παιδείας, προβλήματα επιπέδου της κοινωνίας που ζούμε. Αν δεν την φτιάξουμε και παραμένει ζούγκλα όπως είναι θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Στεναχωριέμαι. Και υπάρχουν σε όλους τους χώρους, αυτά τα φαινόμενα της ακράτιας και της θηριωδίας. Απλώς ο δικός μας χώρος είναι προβεβλημένος, στη βιτρίνα».

Για την απώλεια της Τζένης Καρέζη, είπε: «Ο κύκλος του θανάτου και της ζωής δεν σβήνει ποτέ, τη ζωή την κουβαλάμε. Αυτό που είμαστε είναι αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, το παρόν είναι ανύπαρκτο, το μέλλον άδηλον, ό,τι υπάρχει είναι το παρελθόν».

Ο έρωτας του Καζάκου και της Καρέζη που κράτησε 26 χρόνια

Τόσο το κοινό, όσο και η οικογένεια του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, με μοναδική παρηγοριά στον νου τους, το γεγονός πως θα συναντηθεί ξανά με τον μεγάλο του έρωτα.

Είναι γνωστό, πως οι δύο ηθοποιοί είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωσταντίνο Καζάκο, ο οποίος ήταν καρπός ενός έρωτα, που ξεκίνησε σε μια κινηματογραφική ταινία.

Πιο αναλυτικά, το φθινόπωρο του 1966 στα γυρίσματα της ταινίας, «Κοντσέρτο για πολυβόλα», μιας μεγάλης και δαπανηρής παραγωγής της Finos Film ήταν το κομβικό σημείο για να γίνουν ζευγάρι, παρ' όλο που γνωρίζονταν από παλιότερα.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1968 σε μία λιτή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους, έκαναν ένα παιδί και έμειναν μαζί μέχρι να κλείσει τα μάτια της η Καρέζη νικημένη από τον καρκίνο.

Καζάκος  γάμος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχες πάντα την πιο τεράστια αγκαλιά!» - Συντετριμμένη η πρώην νύφη του Κώστα Καζάκου

Δώρισε το σώμα του ο Καζάκος - Η επίσημη ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών