Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η καλεσμένη που βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή 16/9 να σόκαρε τον Γιώργο Λιάγκα με την εμφάνισή της, ωστόσο το ίδιο σοκαριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στην κάμερα της εκπομπής.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον τόπο καταγωγής του, για την καριέρα του, που ήταν και το μεγάλο του όνειρο, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από διάφορα ριάλιτικαι σόου, στα οποία, όμως, δεν επιθυμεί να συμμετέχει και προτιμά να αφοσιώνεται στη δουλειά του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

«Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο».

«Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο.

Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου», κατέληξε.

Λίγα λόγια για τη ζωή του τραγουδιστή

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία.

Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, "Dream Show". Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη". Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το "Δεν είσαι εντάξει" "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι".

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards και τον Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο "Και μη γυρίζεις" από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Άκουσα..."

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους! Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα που έκανε την Δούκισσα να το βάλει στα πόδια

«Τολμάει να στείλει εξώδικο; Δεν ντρέπεται;» - Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας