Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής (16/9), ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκαν στο Πρωινό μία πολύ ξεχωριστή καλεσμένη, που είχε πολλά να πει. Μάλιστα, κατά την είσοδό της στο πλατό, άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιάγκα για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, η οποία επέστρεψε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην οικονομική της κατάσταση λέγοντας: «Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη»!

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα όταν είδε τη Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει πολλά θέματα να διαχειριστεί από εδώ και στο εξής με την εκπομπή του, όταν την είδε να μπαίνει στο πλατό εντυπωσιάστηκε με την εμφάνισή της και έτσι της είπε: «Αδυνάτισες! Στις ομορφιές σου…»!

Τι αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου στο Πρωινό

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης. Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλα». Δείτε την μαυροφορεμένη στον τάφο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ψυχράθηκαν Δούκισσα & Λιάγκας - Τι συνέβη μετά την χθεσινή 15/9 εκπομπή

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους! Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα που έκανε την Δούκισσα να το βάλει στα πόδια