Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο γιος του κορυφαίου Έλληνα παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην τηλεόραση, με αρκετά επιτυχημένο και αξιοπρεπή πάνω από όλα τρόπο, και πλέον τον απολαμβάνουμε για δεύτερη σεζόν, μέσα από την καθημερινή εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με την Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο ίδιος είναι πολύ ταπεινός, θα λέγαμε και χαμηλών τόνων σαν άνθρωπος, και πολλά πράγματα για τη ζωή του τα προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης

Ο νεαρός δημοσιογράφος, δεν κρύβει τον έρωτά του, τον οποίο έχει βρει στο πλευρό της αγαπημένης του Αλίκης, με την οποία βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία χρόνια, ενώ μάλιστα συγκατοικούν. Το ζευγάρι κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις αλλά μοιράζεται και διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το βράδυ μάλιστα της Τετάρτης, ο ίδιος έκανε άλλη μία ανάρτηση μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, στην οποία φιλιούνται, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για πάντα».

Τα φιλιά του Φοίβου με την εκλεκτή της καρδιάς του
Πηγή Instagram Φοίβος Παπαδάκης

Όσα είχε αποκαλύψει για την σχέση του

«Δεν με προβλημάτισε που έγινε γνωστή η σχέση μου. Δεν κρύβω τη σύντροφό μου άλλωστε. Εγώ είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι τραγουδιστής ή ηθοποιός για να ενδιαφέρει τόσο πολύ η ζωή μου και η σχέση μου τον κόσμο. Όποιος θέλει να μάθει, θα μάθει αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τα media που να με ενόχλησε», είχε δηλώσει καλεσμένος στην εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι βαρύ το επίθετο...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Φοίβου Παπαδάκη για τον πατέρα του

«Ποσό περήφανος...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το νέο τηλεοπτικό βήμα του Φοίβου